Ο Αντώνης Τσαλόπουλος αναλαμβάνει το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος αναλαμβάνει το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ image 1

Μια νέα εποχή ξεκινά για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς ο Αντώνης Τσαλόπουλος αναλαμβάνει τη διοίκηση της ομάδας. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στα διοικητικά δεδομένα του τμήματος, με τον κ. Τσαλόπουλο να έχει ήδη συνδέσει το όνομά του με την υποστήριξη του συλλόγου.

Οι προθέσεις του κ. Τσαλόπουλου είχαν γίνει γνωστές κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι κ.κ. Χατζόπουλος και Τριλυράκης. Εκεί, οι τρεις άνδρες είχαν δηλώσει την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την ηγεσία του ΑΣ ΠΑΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.

Νέα διοικητική σελίδα

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μεταξύ του προεδρείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και του επιχειρηματία Αντώνη Τσαλόπουλου. Αυτές οι συζητήσεις οδήγησαν σε μια κατ’ αρχήν συμφωνία για τη συνεργασία τους, η οποία στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ανάληψη της διοίκησης από τον κ. Τσαλόπουλο, δίνοντας το «πράσινο φως» για την οριστικοποίηση των εξελίξεων. Η συμφωνία αυτή ανοίγει επίσημα τον δρόμο για μια νέα διοικητική και οικονομική σελίδα για το τμήμα βόλεϊ του «Δικεφάλου».

Για τον Αντώνη Τσαλόπουλο, η ενασχόληση με το βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι καινούργιο. Από το 2016 έως το 2022, είχε διατελέσει βασικός χρηματοδότης του τμήματος, γεγονός που υπογραμμίζει τη μακροχρόνια σχέση του με την ομάδα.

inline gn 90c135aa547c img 4
Credit: sdna.gr

Οι κ.κ. Τσαλόπουλος, Χατζόπουλος και Τριλυράκης έχουν ήδη συνδέσει το όνομά τους με την αγωνιστική και οργανωτική αναγέννηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επεκτείνοντας πλέον τη δραστηριότητά τους και στο τμήμα βόλεϊ. Η δημόσια ανακοίνωση της πρόθεσης του Αντώνη Τσαλόπουλου να αναλάβει τη χορηγική στήριξη του τμήματος βόλεϊ είχε ως στόχο την οικονομική αποφόρτιση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Επόμενα βήματα και προσδοκίες

Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά διαδικαστικά ζητήματα για την πλήρη ολοκλήρωση της συμφωνίας. Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να σηματοδοτήσει επίσημα την έναρξη μιας νέας περιόδου για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, με προσδοκίες για περαιτέρω ανάπτυξη.

Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών, αναμένεται να γίνουν εμφανείς οι αλλαγές που θα δρομολογηθούν. Αυτές οι αλλαγές θα αφορούν τόσο τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας όσο και το εξωαγωνιστικό της σκέλος, με στόχο την ενίσχυση και την περαιτέρω οργάνωση του τμήματος.

Η συνάντηση μεταξύ του Αντώνη Τσαλόπουλου και του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Νίκου Παρασκευόπουλου, ήταν καθοριστική. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με το πλαίσιο της συνεργασίας τους, η οποία στη συνέχεια επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η έγκριση της χορηγίας του Αντώνη Τσαλόπουλου από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τη νέα εποχή του τμήματος βόλεϊ.

inline gn 90c135aa547c img 6
Credit: sdna.gr

Επιπλέον, ο ΑΣ ΠΑΟΚ είχε συναντήσεις και με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με θέμα τη χρήση του PAOK Sports Arena και του σήματος της ομάδας. Αυτές οι συζητήσεις, στις οποίες παρευρέθηκαν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ οι κ.κ. Πετμεζάς, Τσακμακάς και Παπαδόπουλος, διεξήχθησαν σε καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να διαπιστώνουν κοινή αντίληψη σε αρκετά ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Οι επαφές μεταξύ ΚΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ αναμένεται να συνεχιστούν με στόχο την επίτευξη μιας τελικής συμφωνίας για τη χρήση του γηπέδου και του σήματος, κάτι που αποτελεί ένα πρώτο, μεγάλο βήμα προς την εκτόνωση της κρίσης μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συνάντηση με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ έγινε σε καλό κλίμα με πολλές κοινές απόψεις, όπως επιβεβαιώθηκε από τον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Source: voria.gr