Σήμερα μαζί με τον Σεφ Στέλιο Παναγιωτάκη , μαγειρεύουμε στις Ιχθυοκαλλιέργειες Forkys Φιλέτο τσιπούρας με γέμιση σπανάκι – καρότο και σάλτσα από κόκκινη πιπεριά
Υλικά συνταγής
Φιλέτο Τσιπούρας με σπανάκι
1 τσιπούρα
Γέμιση για την τσιπούρα
Ελαιόλαδο
400 γρ σπανάκι
1 κρεμμύδι
2 καρότα
Αλάτι
πιπέρι
Σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
1 κρεμμύδι
Αλάτι
φρέσκια ρίγανη
1 καρότο
1 κόκκινη πιπεριά
σκόρδο
πιπέρι
κόκκινη πάπρικα γλυκιά
λευκό κρασί
Για μελιτζανοσαλάτα
1 μελιτζάνα
αλάτι
ελαιόλαδο
½ ντομάτα
σκόρδο
μαϊντανό
πιπέρι