Πρόσκληση σε συνάντηση με τους Αξιολογητές της UNESCO για την ένταξη του Φυσικού Πάρκου Σητείας

97 Προβολές

Πρόσκληση σε συνάντηση με τους Αξιολογητές της UNESCO για την ένταξη του Φυσικού Πάρκου Σητείας στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο δίκτυο Γεωπάρκων

Ο Δήμος Σητείας και ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), όπως γνωρίζετε, έχει υποβάλει αίτηση ένταξης του Φυσικού Πάρκου Σητείας στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο δίκτυο Γεωπάρκων που εποπτεύεται από την UNESCO.

Αυτές τις ημέρες μπαίνουμε ουσιαστικά στην τελική ευθεία της αξιολόγησης μας με την επίσκεψη δύο αξιολογητών της UNESCO στην Σητεία από 13 έως και 18 Ιουλίου.

Την Τρίτη 14 Ιουλίου οι αξιολογητές θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους φορείς της πόλης και να διαπιστώσουν από κοντά ότι το αίτημα μας για ένταξη στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο δίκτυο Γεωπάρκων, έχει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα συμβάλει θετικά στην τελική αξιολόγηση του αιτήματος μας.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Σητείας την Τρίτη 14 Ιουλίου, στις 10.30 π.μ

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ

Λεωνίδας Τερζής

Κατηγορία : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα