Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017

99 Προβολές

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας, θα συμμετέχει και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδας.

Το καλοκαίρι του 2016 επιχειρήσαμε για πρώτη φορά τη φιλόδοξη διοργάνωση της ΚΕ Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών και τον Προοδευτικό Σύλλογο Σητείας. Η προσπάθεια επιβραβεύτηκε με την κατάταξη της Δημοτικής βιβλιοθήκης Σητείας στην 36η σειρά του καταλόγου των “αργυρών” Βιβλιοθηκών.

Το πρόγραμμα της ΚΕ 2017 του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. Στόχος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. είναι αυξήσει την επισκεψιμότητα της βιβλιοθήκης, να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα επαφής με το βιβλίο και να διευρύνει μέσα από ποιοτικές δράσεις το αναγνωστικό κοινό.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της αρτιότερης οργάνωσης της ΚΕ 2017 παρακαλούνται όσοι εθελοντές επιθυμούν να καταθέσουν την εμπερία και τις προτάσεις τους και να συμβάλουν στην υλοποίηση του προγράμματος, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας προκειμένου να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

Προθεσμία συμμετοχής για τους εθελοντές έως 10/5/2017.
Τηλ επικοινωνίας 2843023775.

Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ

Αντιδήμαρχος Σητείας

Λεωνίδας Τερζής

Κατηγορία : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα