Όπως κάθε χρόνο ,ανήμερα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, είναι και η ημέρα εορτής και του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «ο Βιτσέντζος Κορνάρος» που και φέτος άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το λαογραφικό μουσείο, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής να θαυμάσουν τα υπέροχα εκθέματα που φιλοξενεί.
Η κα. Μυλωνάκη επίσης στις δηλώσεις της καλή τα μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» σε Γενική Συνέλευση για διενέργεια αρχαιρεσιών, την Κυριακή 6/12/2015 και ώρα 11 00 – 14 00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Ίτανος, στη Σητεία.
Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία των μελών, σύμφωνα με το καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 13/12/2015 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.