Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΔΟΚΑΣ αναφορικά με τη χρήση του Εθνικού Σταδίου Σητείας από τις ομάδες Ποδοσφαίρου της περιοχής. Φαίνεται ότι τα προβλήματα μεταξύ των ομάδων είναι μεγάλα με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται στη χρήση του γηπέδου. Να σημειώσουμε ότι το στάδιο είναι για όλους τους πολίτες και είναι κρίμα που δεν υπάρχει δυνατότητα στο κοινό να το χρησιμοποιήσει ελεύθερα. Σε όλες τις περιπτώσεις ο ΔΟΚΑΣ έχει κάνει καταμερισμό των ορών όπως φαίνεται κι από τον πίνακα. Η ανακοίνωση του ΔΟΚΑΣ έχει ως εξής:
Το Εθνικό Στάδιο Σητείας ανήκει στην Σητειάκη Κοινωνία, και ως χώρος από μόνος του συμβολίζει διαχρονικά την αγάπη για τον Αθλητισμό, την Πρόοδο και τον Πολιτισμό.
Για να μπορέσει να φιλοξενήσει όλες και όλους μας, ιδιαίτερα με την νέα μορφή που πρόκειται να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα πρέπει όλοι να μάθουμε να συνυπάρχουμε μέσα σε αυτό.
Για τον μήνα Αύγουστο η απόφαση του ΔΟΚΑΣ για την κατανομή των ωρών χρήσης του Γηπέδου ήταν η παρακάτω.
Ζητήθηκε από όλες τις ομάδες να υπάρξει αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός και όχι ανταγωνιστική διάθεση.
Σε συνθήκες συγκεκριμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω Κορωνοϊού και μέχρι να επανασυνδεθεί με ασφάλεια ο φωτισμός του χώρου, προτάθηκαν λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των σωματείων.
Περιμένουμε από όλους τους αρμόδιους να δείξουν έμπρακτα την διάθεση τους για συνεργασία, συνύπαρξη και υγιή άμιλλα.