Ο δήμαρχος Σητείας προσέλαβε Γενικό Γραμματέα και Ειδικό σύμβουλο οδοποιίας για τις υπηρεσίες του δήμου

382 Προβολές

Την ανάγκη ο δήμος Σητείας να λειτουργήσει με μεγαλύτερη οργανωτική δομή, επισήμανε την ανάγκη ο δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης. Συγκεκριμένα για να ικανοποιείση την ανάγκη οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου προσέλαβε τον κ. Γιώργο Μακρονικολάκη στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Ο δήμαρχος τόνισε το γεγονός της πλούσιας επαγγελματικής εμπειρίας του κ. Μακρονικολάκη αλλά και την πλούσια επιστημωνική του κατάρτιση, γεγονός που του δίνει τη βεβαιότητα ότι θα μπορέσει να οργανώσει τις υπηρεσίες του δήμου προς όφελος των πολιτών. Από την άλλη ο δήμαρχος χαρακτήρισε την αγροτική οδοποιία νευραλγικό τομέα ανάπτυξης του Δήμου για το λόγο αυτό ανέθεση την ανάγκη οργάνωσης και επίβλεψης του τομέα αυτού και ανέθεση την θέση σε ειδικό σύμβουλο τον κ. Αντώνη Ατζολιδάκη, ο οποίος κι αυτός έχει σπουδές δομικών έργων και πλούσια επαγγελαματική εμπειρία σε θέση επίβλεψης εργοταξίων και θα οργανώσει τα έργα αλλά και την επίβλεψη λειτουργίας των μηχανημάτων.

Ο δήμαρχος θεωρεί ότι η μέχρι σήμερα πολιτική των προηγούμενων δημάρχων, με πρόσληψη ειδικών συμβούλων για να λειτουργούν ως γραμματεία του δημάρχου, δεν είναι αποδοτικό και τη θέση γραμματείας αναλαμβάνει μόνιμος υπάλληλος του δήμου, ενώ είπε δεν θα προσλάβει άλλους ειδικούς συμβούλους, αν και διακιούται 4 συνολικά, αφού τα οικονομικά του δήμου δεν το επιτρέπουν.

Μας ενημέρωσε ότι η θέση του Γενικού Γραμματέα δεν υπήρψε μέχρι σήμερα αλλά θεωρεί ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό θεσμό που θα ακολουθήσουν και οι μελλοντικές δημοτικές αρχές, εξάλλου το ίδιο εφαρμόζουν εδώ και χρόνια ο δήμος Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας.

Τέλος ο δήμαρχος μας εξέφρασε την ελπίδα οι δύο αυτές θέσεις να λειτουργήσουν προς όφελος των πολιτών και να κάνουν το δήμο αποδοτικότερο στο έργο του.

Κατηγορία : VIDEO, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα