Μάλλον πρέπει να κάνουμε πιο συχνά εκλογές! Αυτό νομίζω ότι είναι το συμπέρασμα, κι όχι τόσο για να αλλάζουμε κυβέρνηση αλλά για να αναγκάζεται κάθε κυβέρνηση να ολοκληρώνει τα έργα που τρέχουν. Αυτό το συμπέρασμα εξάγαμε από την ταχύτητα στις εργασίες της γέφυρας στο Χαμέζι. Το έρχο τόσο καιρό προχωρούσε σε ρυθμούς χελώνας και τώρα η ταχύτητα είναι κινέζου εργολάβου που του έχει βάλει το κόμμα το μαχαίρι στο λαιμό.
Ασφαλτικά έτοιμα, σχάρες αποστράγγισης ετοιμάζονται, τα κικλιδώματα είναι σχεδόν έτοιμα και μένει η διαγράμμιση και κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να δούμε το έργο ολοκληρωμένο.
Η άφηξη του προθυμπουργού
Κι αφού μέχρι και τη γυναίκα του πρωτομάστορα εγκαινιάσαμε, σαν της Άρτας το γεφύρι, είπε κι ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας (Αρτινός γαρ την καταγωγή) να δει το έργο από κοντά και να το παραδώσει στην κυκλοφορία. Σύμφωνα με πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες προς στιγμή 2 Μαΐου έχουμε εγκαίνια και έναρξη της περιοδείας για τις εκλογές από τη Σητεία!