Άνοιξαν μετά από δυο μήνες τα σχολεία και στη Σητεία

53 Προβολές

Με τη Γ’ λυκείου του Γενικού Λυκείου Σητείας και του Επαγγελαμτικού Λυκείου Σητείας ξεκίνησε μετά από δύο μήνες η λειτουργία των σχολείων της πόλης μας. Ένα από τους πρώτους επισκέπτες ήταν ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Αϊλαμάκη – λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα – με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων και την έναρξη των μαθημάτων σήμερα για το μαθητικό δυναμικό της Γ Λυκείου

Ο κ. Ζερβάκης συνομίλησε με τους Διευθυντές του Γενικού Λυκείου Μανόλη Τσιφετάκη, του ΕΠΑΛ Γρηγόρη Προιστάκη και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Γιώργο Λαποκονσταντάκη καθώς και με το εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές των σχολείων ευχόμενος σε όλους καλή συνέχεια.

Εμείς επισκεφθήκαμε το Γενικό Λύκειο Σητείας για να ενημερωθούμε για την πρώτη ημέρα των μαθητών μας. Στην εφ’ όλης συνέντευξη του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Σητείας κ. Μανώλη Τσιφετάκη, μάθαμε ότι οι 50 από τους 58 μαθητές της Γ’ Λυκείου που έπρεπε να πάνε την πρώτη μέρα στο σχολείο προσήλθαν. Τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από του Υπουργείο Παιδείας τηρήθηκαν, ενώ το σχολείο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και υλικά για προστασία από τον ιό.

Σημαντικό ήταν το ζήτημα της ψυχολογίας των μαθητών το οποίο ο κ. Τσιφετάκης χαρακτήρισε πολύ καλό και τόνισε ότι είναι σημαντικό οι μαθητές να έρθουν ξανά σε επαφή με το σχολείο. Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται το σχολείο να λειοτυργήσει με όλη του τη σύνθεση… όσο φυσικά επιτρέπουν οι δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Κατηγορία : VIDEO, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα