38ο Προσυνέδριο Πολιτιστικών Κέντρων Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ

5 Προβολές

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του 38ου Προσυνεδρίου Π.Κ.Ε ΟΤΕ ΚΡΗΤΗΣ στην πόλη της Σητείας με την συμμετοχή των έξι Π.Κ ΟΤΕ ΚΡΗΤΗΣ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ δηλαδή Π.Κ Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Αγίου Νικολάου, Σητείας και Ρόδου.
Έγινε αρχικά ενημέρωση από το μέλος της Π.Ε.Ε ΟΤΕ κ. Μιχάλη Αναγνώστου σχετικά με την πορεία των Π.Κ και έγινε μερικός απολογισμός του προηγούμενου συνεδρίου της Κέρκυρας. Επίσης επισημάνθηκε ο τρόπος καταβολής των εισφορών συνταξιούχων τν Π.Κ ΟΤΕ κατευθείαν από Τ.Α.Υ.Τ.Ε.ΚΩ
Στη συνέχεια αναπτυχθηκε το κεντρικό θέμα του Προσυνεδρίου «Αθλητικό ιδεώδη και πολιτισμός» από τον καθηγητή φυσικής αγωγής και υπεύθυνο αθλητισμού του δήμου Σητείας κ. Λεωνίδα Τερζή.
Επίσης ακολούθησαν τοποθετήσεις του Δ.Σ των υπόλοιπων Π.Κ ΟΤΕ Κρήτης και Δωδεκανήσων. Βασικό συμπέρασμα που προέκυψε από τα παραπάνω είναι:
Α) Η επιτακτική ανάγκη συνέχισης και ενίσχυσης των Πολιτιστικών Έργων που προσφέρουν στην ευρύτερη κοινωνία τα Π.Κ. ΟΤΕ. Διότι προωθούν την ανάπτυξη της συμφιλίωσης, της συναδελφικότητας και αναδεικνύουν τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά του ομίλου ΟΤΕ. Τέλος ενισχύουν την πολιτιστική κληρονομία της Χώρας μας.
Β) Έγιναν Προτάσεις σε επιπλέον θέματα προς ανάπτυξη στο συνέδριο της Π.Ε.Ε (Τρίπολη)
150 Χρόνια Καβάφης.
100 Χρόνια για την Ένωση της Κρήτης με την Μητέρα Ελλάδα.
Το επόμενο προσυνέδριο ορίστηκε να γίνει στην Ρόδο.
Επίσης αποφασίστηκε κάθε Π.Κ ΟΤΕ Κρήτης και Δωδεκανήσων να συνεισφέρει 50€ για χορήγηση στο κοινωνικό παντοπωλείο Σητείας.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα