Χατζηνάκης:σημαντικό πρόβλημα η μεγάλης καθίζηση στο δρόμου προς Ρούσσα Εκκλησιά

21 Προβολές

Επιστολή προς τη Δ/νση Τεχνικών ΠΕ Λασιθίου , απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ. Χατζηνάκης για το σημαντικό πρόβλημα μεγάλης καθίζησης του ερείσματος της οδού και κατάπτωσης των πρανών του επαρχιακού δρόμου προς τον οικισμό Ρούσσα Εκκλησιά, σε απόσταση 2,0 km περίπου πριν από την είσοδο του χωριού, το οποίο προκλήθηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις της χειμερινής περιόδου.

Η επιστολή
“Σας γνωστοποιούμε ένα σημαντικό πρόβλημα μεγάλης καθίζησης του ερείσματος της οδού και κατάπτωσης των πρανών του επαρχιακού δρόμου προς τον οικισμό Ρούσσα Εκκλησιά, σε απόσταση 2,0 km περίπου πριν από την είσοδο του χωριού, το οποίο προκλήθηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις της χειμερινής περιόδου.
Κατά την άποψή μας το πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με την κατασκευή τοίχου αντιστήριξης μεταβλητού ύψους σε μήκος 70 – 80 m περίπου.
Παρακαλούμε λοιπόν να συμπεριλάβετε στον προγραμματισμό της Υπηρεσίας σας για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής μας και την αποκατάσταση του συγκεκριμένου προβλήματος.          
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία.
                                                                                    
                                          Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                                                 
                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΝΑΚΗΣ”

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα