Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Μακρύ Γιαλού με δημοτικούς παράγοντες Σητείας και Ιεράπετρας

11 Προβολές

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου στά γραφεία του Συλλόγου μας η συνάντηση με τους εκπροσώπους των Δημοτικών αρχών Σητείας & Ιεράπετρας. Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, τα τοπικά συμβούλια, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων, οι Ξενοδόχοι και κάτοικοι της περιοχής μας.

Είχαμε μια επικοδομητική συζήτηση για όλα τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας. Πήραμε απαντήσεις και δεσμεύσεις σε μερικά από αυτά ενώ για κάποια άλλα οι Αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν να μας απαντήσουν εντος δέκα ημερών. Μας λυπεί το γεγονός της απουσίας των Δημάρχων και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα υποτίμησης και απαξίωσης του Εμπορικού & Επαγγελματικού κόσμου, των Ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων και των Ξενοδόχων που αποτελούν τον οικονομικό πνεύμονα της περιοχής μας.

Ο σύλλογος μας είναι ο συνδετικός κρίκος των δυο Δήμων και ζητούμενο είναι η απόλυτη συνεργασία για την επίλυση των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή μας όπως η παραλία, το λιμάνι, ο βιολογικός, το σχέδιο πόλης, η ύδρευση και άλλα πολλά.Απαιτούμε και θέλουμε να μας διαψεύσουν με την παρουσία τους στην επόμενη πρόσκληση μας πρίν την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα