Συνάντηση Δημάρχου Σητείας με Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Λασ.ι

13 Προβολές

Τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο Πρόεδρος κ. Νταλάρας Ηλίας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Τζουμάκας Νίκος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Λασιθίου.
Σκοπός της επίσκεψής τους, ήταν να ενημερώσουν από κοντά τον Δήμαρχο Σητείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικότερα οι αστυνομικοί στο Νομό μας, όπως η αποδυνάμωση των υπηρεσιών τους είτε λόγω συνταξιοδότησης συναδέλφων τους και η μη περαιτέρω κάλυψη τους με νέο δυναμικό, η καταστρατήγηση του χρόνου εργασίας τους με την συχνή υπεραπασχόλησή τους, οι σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές, οι μειώσεις μισθών που έχουν συνέπεια τη δημιουργία προβλήματος επιβίωσης για τις οικογένειες πολλών αστυνομικών, οι απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στους χώρους εργασίας τους αλλά και στους χώρους κρατητηρίων και το κυριότερο να εκφράσουν το παράπονό τους για την απαξίωση και παραμέληση του Νομού μας αποτέλεσμα της τελευταίας διαταγής της ηγεσίας κατά την οποία ενισχύονται όλες οι Υπηρεσίες Αστυνόμευσης Αεροδρομίων της χώρας πλήν του Α.Σ Αερολιμένα Σητείας τον οποίο εξαιρούν αντί να τον ενισχύσουν μετά και την αύξηση των πτήσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό κατά τη θερινή περίοδο κυρίως.
Ο Δήμαρχος κατανοώντας τα προβλήματα τους και αναγνωρίζοντας ότι στόχος όλων μας είναι η καλή ποιότητα υπηρεσιών στον πολίτη, τους υποσχέθηκε την απεριόριστη στήριξή του και την πίεση του σε αρμόδιους φορείς για την επίλυση των προβλημάτων τους, στην περαιτέρω στελέχωση και ενδυνάμωση των υπηρεσιών τους και ειδικά στην ενίσχυση του Α.Σ. Αερολιμένα Σητείας, με επιπλέον δύναμη από αυτή του έτους 2012 για να μπορέσουν οι αστυνομικοί μας να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες υποχρεώσεις τους για την ασφάλεια των πολιτών.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα