Συμμετοχή των εργαζομένων στο ΙΚΑ Σητείας στην πανελλαδική διαμαρτυρία (video)

69 Προβολές

Συμμετοχή όλων των εργαζομένων του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Σητείας στην διαμαρτυρία που οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ) με αφορμή στην απόλυση 450 εργαζομένων ου οργανισμού στα πλαίσια της Εφεδρείας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Από σήμερα 450 συνάδελφοί μας, υπάλληλοι διορισμένοι αξιοκρατικά, υπάλληλοι με υψηλό επίπεδο προσόντων, υπάλληλοι συντάξεων, παροχών, ΚΕΠΑ, εξόδων, είναι απολυμένοι. Κατακόρυφη και πρωτοφανής αδικία. Οι πρώτοι απολυμένοι στο δημόσιο που έχουν διοριστεί με διαφανείς διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ.

Το ΙΚΑ διαλύεται! Στις αποχωρήσεις υπαλλήλων που μέσα στο 2012 ξεπέρασαν τους 2.000 ήρθαν να προστεθούν οι 450 απολυμένοι. Συντάξεις, παροχές, ΚΕΠΑ, έξοδα τινάζονται στον αέρα! Η κυβέρνηση αποποιήθηκε την πολιτική της ευθύνη να περιφρουρήσει τη λειτουργία του ΙΚΑ, της ίδια της κοινωνικής ασφάλισης και του δημοκρατικού θεσμού της αξιοκρατίας.

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των 450 υπαλλήλων του ΙΚΑ, ζητούμε την κατανόησή σας ζητούμε την αλληλεγγύης σας.

Στο ζήτημα του τοπικού ΙΚΑ έχει αποφασιστεί από το παρόν οργανόγραμμα ότι παραμένει ως υποκατάστημα ενώ με ΙΚΑ Ιεράπετρας μετατρέπεται σε γραφείο.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα