Συμμετοχή του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας στα Παγκρήτια τουρνουά

16 Προβολές

Ο Όμιλος στην προσπάθεια του για την διάδοση του τένις, δίνει βάρος στις μικρότερες ηλικίες, προωθώντας πολλά παιδιά, τα οποία τους τελευταίους δύο μήνες είχαν την πρώτη τους επαφή με το αγωνιστικό τένις λαμβάνοντας μέρος στα τουρνουά για μικρά παιδιά που διοργάνωσε η Ζ Ένωση.
Συγκεκριμένα στις 30-31 Μαρτίου διεξήχθη στα γήπεδα του Φιλία Τ.Κ. στο Ηράκλειο, το 1ο Παγκρήτιο ομαδικό Πρωτάθλημα τένις 2013 << Πορτοκαλί γηπέδου>> ανοικτής συμμετοχής, για αγόρια και κορίτσια 8, 9 και 10 ετών σε ειδικά γήπεδα, διαμορφωμένα για την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών. Ο Όμιλος συμμετείχε με πέντε παιδιά και συγκεκριμένα την Μπελιμπασάκη Κατερίνα Σφενδουράκη Γιώργο, Μπελιμπασάκη Γιάννο, Κουβαρτά Λευτέρη, Αρχατζικάκη Ιωάννα. Παρά το άγχος της πρώτης συμμετοχής, τα παιδιά έπαιξαν πολλούς αγώνες και απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Στις 6 και 7 Απριλίου διεξήχθη στα γήπεδα του Ηράκλειο Ο.Α.Α. το 1οΠαγκρήτιο πρωτάθλημα τένις << Πράσινου γηπέδου>> σε 8 Green Set γήπεδα. Η ιδιαιτερότητα του τουρνουά είναι ότι οι αγώνες γίνονται ναι μεν σε κανονικά γήπεδα, αλλά με μπάλες χαμηλότερης κατά 25% πίεσης. Ο Όμιλος συμμετείχε με τους Νικόλα Κοντωμενιώτη και Μαρία Νεφέλη Κυπριωτάκη. Οι αθλητές μας έκαναν πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας αρκετούς αγώνες παρά το γεγονός ότι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε παρόμοια διοργάνωση.
Τέλος το Σάββατο 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα δημοτικά γήπεδα Χερσονήσου, το 1ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα κόκκινου γηπέδου με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Κρήτη. Για ένα τρίωρο οι αθλητές μας έπαιξαν με στόχο να συλλέξουν πόντους για την ομάδα τους. Όλα τα παιδιά έφυγαν με χαμόγελο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα τουρνουά. Ο Όμιλος μας συμμετείχε με τους Τσικαλάκη Κατερίνα, Nimayer Mike, Αιλαμάκη Ιωάννα και Ψαράκη Κατερίνα οι οποίοι έπαιξαν καλά και έδειξαν ότι έχουν πολλά να δώσουν στους αγώνες μελλοντικά.
Στους παραπάνω αγώνες τους αθλητές μας συνόδευε ο υπεύθυνος γυμναστής για το κόκκινο πράσινο πορτοκαλί γήπεδο Αρετάκης Φάνης.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά αλλά και στους γονείς τους που παρά τις μακρινές αποστάσεις και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα συνόδευσαν στους αγώνες.

Το Συμβούλιο του
Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα