Συμεωνίδης για β’ γύρο των δημοτικών εκλογών

177 Προβολές

Δήλωση του Σίμου Συμεωνίδη, υποψήφιου Δημάρχου Σητείας, για τις φήμες που προσπαθούν να “λερώσουν” την κρυστάλλινη θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σητείας σχετικά με το β’ γύρο των δημοτικών εκλογών

Η “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ” δώσαμε με αυταπάρνηση, χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες, χωρίς μεγάλα λόγια και ταξίματα, ένα δύσκολο και τίμιο αγώνα σε δύσκολες συνθήκες σε κλίμα πιέσεων και έντονης προπαγάνδας με αποπροσανατολιστικά διλήμματα και εκβιασμούς. Μιλήσαμε στον λαό της Σητείας ξεκάθαρα για το ποιος φταίει για τη ζωή που ζει σε αντίθεση με όλους τους άλλους συνδυασμούς που στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ, του κεφαλαίου στην Τοπική Διοίκηση.
Έτσι και τώρα, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών καλούμε τον λαό της Σητείας, να σταθεί με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους στον Δήμο, που εμφανίζονται ως δήθεν «ανεξάρτητοι – υπερκομματικοί». Να καταδικάσει τους διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής, να μην παγιδευτεί στα παζάρια τους και τις ανταλλαγές ψήφων, να δείξει ότι επιλέγει έστω ένα μικρό εκλογικό βήμα απεγκλωβισμού εκφράζοντας την αντίθεσή του με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο).

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα