Στην Μονή Καψά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρασπορίου

11 Προβολές

Στα πλαίσια των πολυποίκιλων δράσεων του συλλόγου μας, δημιουργήσαμε την δράση “Γνωρίζω τον τόπο μου” στα πλαίσια της οποίας θα επισκεφτούμε σταδιακά όλη την πρώην Επαρχία Σητείας, τα χωριά της, τους αρχαιολογικούς – ιστορικούς χώρους και τα αξιοθέατα της, γνωρίζοντας έτσι τον τόπο μας και μαθαίνοντας την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά μας και στην οποία θα μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μέλος του συλλόγου μας.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουνίου στην Μονή Καψά και τον Γούδουρα (επίσκεψη στα αξιοθέατα του χωριού, μπάνιο στην παραλία και φαγητό στις ταβέρνες). Η επιστροφή στη Σητεία θα γίνει μέσω Αγίας Τριάδας. Αναχώρηση ώρα 10.15 π.μ. από Πισκοκέφαλο -διασταύρωση προς Παρασπόρι-

Η μετακίνηση θα γίνει με τα Ι.Χ. αυτοκίνητα μας, γι’αυτό όσοι μπορούν να πάρουν επιπλέον άτομα ή όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο, να μας το δηλώσουν. Δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6973330540 (Νεκτάριος) και 6945741499 (Γιώργος). Σας περιμένουμε όλους για να γνωρίσουμε τον υπέροχο τόπο μας.

Εκ του Δ.Σ.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα