ο Γιώργος Ανδρουλάκης με την ΔΗΜΑΡ στο Λασίθι

34 Προβολές

H Οργάνωση Σητείας της ΔΗΜΑΡ σε συνεδρίασή της ,το Σάββατο, 31-3-12 αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί στην ηγεσία του κόμματος την υποψηφιότητα του οικονομολόγου Γιώργου Ανδρουλάκη. Η τοπική οργάνωση Σητείας θεωρεί ότι ο Γιώργος Ανδρουλάκης μαζί με την Μαρία Θεοδοσάκη, προτεινόμενη υποψήφια από τους Ελεύθερους Πολίτες, συνιστούν δυο εξαιρετικές υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, που σηματοδοτούν την ανάγκη για ανανέωση της πολιτικής ζωής με νέους, άφθαρτους, ικανούς πολίτες.
Η οργάνωση Σητείας συζήτησε επίσης οργανωτικά θέματα, σχετιζόμενα και με την επίσκεψη του Προέδρου Φώτη Κουβέλη στο Λασίθι την Δευτέρα 2-4-12 καθώς και τους τοπικούς προγραμματικούς άξονες του κόμματος.

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Γεννήθηκε το 1972 με καταγωγή μου απο τα Έξω Μουλιανά Σητείας. Τελειώνοντας το Γενικό Λύκειο Σητείας σπούδασε στο Πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στη χρηματοοικονομική διοίκηση στην Αγγλία και ακολούθως ένα επαγγελματικό μεταπτυχιακό στην ελεγκτική, ενώ παράλληλα εργάζονταν ως επίκουρος Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής στην εταιρεία ΣΟΛ ΑΕ, όπου και συνεχίζει να εργάζεται 2001 έως και σήμερα. Απο το 2010 διδάσκει το μάθημα φορολογία εισοδήματος-κεφαλαίου στο ΤΕΙ Ηρακλείου στο τμήμα Λογιστικής. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Φωτεινάκη και πατέρας 2 μικρών αγοριών.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα