Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Σητείας

15 Προβολές

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δελτίο Τύπου για το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Σητείας

Ο ακρωτηριασμός του Δήμου Σητείας από ζωτικές υπηρεσίες συνεχίζεται απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ από την σημερινή κυβέρνηση. Σειρά είχε την περασμένη εβδομάδα η Δ.Ο.Υ Σητείας. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι η συγκεκριμένη κίνηση αποτελούσε ουσιαστικά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, οι κυβερνώντες δεν φρόντισαν ούτε την δημιουργία του Κ.Ε.Φ να έχουν προνοήσει, η οποία θα έλυνε ένας μέρος των προβλημάτων που δημιουργεί η απομάκρυνση της Δ.Ο.Υ ύστερα από 100 χρόνια λειτουργίας.

Απορίας άξιον είναι το πώς θα δικαιολογήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ στο Νομό Γιάννης Πλακιωτάκης την εξέλιξη αυτή αφού με Δελτίο Τύπου του τον Σεπτέμβριο του 2012 μας ενημέρωσε ότι διατηρούνται οι Δ.Ο.Υ Σητείας και Ιεράπετρας! Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι “…Μετά από παρεμβάσεις τόσο θεσμικών φορών του Νομού μας όσο και εμού προσωπικά πετύχαμε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών να πειστεί για την αναγκαιότητα να διατηρηθούν οι Δ.Ο.Υ σε Ιεράπετρα και Σητεία” Από ότι αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων η αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων του Βουλευτή της ΝΔ είχε βαρύτητα ολίγων εβδομάδων.

Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός όμως των εκπροσώπων της σημερινής κυβέρνησης αποτυπώνεται ανάγλυφα σε παλαιότερες τους δηλώσεις . .Στις 2 Νοεμβρίου του 2011 όταν η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση και ο κ Σαμαράς εμφανιζόταν ως περισσότερο αντιμνημονιακός από τον κ Τσίπρα προσπαθώντας να εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες και να υφαρπάξει την ψήφο τους ο Βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή την απάντηση που έλαβε ύστερα από ερώτηση του για τυχόν κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Νεαπόλεως είχε δηλώσει αυτολεξεί “Καμιά ουσιαστικά απάντηση δεν πήραμε για τη Δ.Ο.Υ Νεάπολης. Η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στην συγχώνευση ακόμη και ζωτικής σημασίας υπηρεσιών, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι με αυτόν τον τρόπο ‘’βελτιώνει την ποιότητα και μειώνει το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών ‘’.

Επομένως , δύο πράγματα μπορούν να ισχύουν :
-είτε ζουν σε άλλη χώρα ,
– είτε μας περιπαίζουν .

Ωστόσο , οι συμπολίτες μου δεν είναι αφελής και –αργά ή γρήγορα – οι υπεύθυνοι για την πρωτόγνωρη απαξίωση του Λασιθίου θα πάρουν την απάντηση τους .”
Πότε έλεγε την αλήθεια ο κ Πλακιωτάκης και πότε ψεύδεται ? Τότε ή τώρα που με την ψήφο του στηρίζει την κυβέρνηση και τις επιλογές της ? Εκτός κι αν (τα δικά του λόγια θα δανειστούμε )
-είτε ζει σε άλλη χώρα
-είτε μας περιπαίζει

Κύριε Πλακιωτάκη ουσιαστική απάντηση γνωρίζουμε ότι δεν θα πάρουμε , οπότε σας απευθύνουμε την τελευταία αποστροφή των δικών σας λόγων “Ωστόσο οι συμπολίτες μου δεν είναι αφελείς και – αργά ή γρήγορα – οι υπεύθυνοι για την πρωτόγνωρη απαξίωση του Λασιθίου θα πάρουν την απάντηση τους “.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα