Μικρο ένταση σήμερα το πρωί στο Γραφείο Κίνησης του Νοσοκομείου Σητείας

14 Προβολές

Μικρο ένταση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα ταμία ( Γραφείο Κίνησης ) του νοσοκομείου της Σητείας , μεταξύ των μελών της Επιτροπής Αγώνα και του Διοικητή του νοσοκομείου κ. Μακρωνικολάκη. Αφορμή ο αποκλεισμός του ταμείου, από τα μέλη της επιτροπής και η μη καταβολή των 5 ευρώ από του ασθενείς. Μέχρι και αστυνομία έφτασε στο νοσοκομείο της Σητείας ,χωρίς να παρέμβει , καθώς τα όργανα της τάξεις παρέμειναν σε άλλο χώρο . Η επιτροπή Αγώνα της Σητεία , μετά τα πρωινό περιστατικό εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 4/4/2013  ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ  ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ.
           Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙΚΗ. ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Κου. ΜΑΚΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ.
       Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΟΤΙ  ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΕ.
          ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΕΝ ΦΟΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
          Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΨΟΓΑ, ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ.
         Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ  ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.
            Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Η ΣΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
           ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Σ.Υ.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα