Λεωνίδας Τερζής ια το «Βοήθεια στο Σπίτι»

14 Προβολές

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ., Λεωνίδας Τερζής, θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους δημότες Σητείας, ότι από 01/10/2014 έως και το τέλος του 2015, ψηφίστηκε από τη Βουλή, η τροπολογία στην οποία αναφέρεται η παράταση λειτουργίας όλων των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» ανά την Ελλάδα.
Μέχρι σήμερα ο Δήμος μας και συγκεκριμένα ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ., υλοποιεί πέντε προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», που καλύπτουν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας. Οι εργαζόμενοι παρέχουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους, ανασφάλιστους, μοναχικούς, ΑΜΕΑ και ψυχιατρικά άρρωστους κλπ., οι οποίοι χρήζουν φροντίδας και εξυπηρέτησης.
Οι αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, συνέπεια των οικονομικών συγκυριών της εποχής, επέβαλλε την απρόσκοπτη συνέχιση και λειτουργία των δράσεων των συγκεκριμένων προγραμμάτων, με θετικό αποτέλεσμα αυτής και την ανανέωση των συμβάσεων και των δώδεκα (12) απασχολουμένων ορισμένου χρόνου σε αυτά.
Ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. και το συγκεκριμένο προσωπικό, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εξυπηρετούμενους και τους συγγενείς αυτών, για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Με εκτίμηση
Πρόεδρος Λεωνίδας Τερζής

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

Λεωνίδας Τερζής

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα