Ευχαριστήριο του ΕΠΑ.Λ. Σητείας

36 Προβολές

Με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους 2013 -14 , ο Διευθυντής και οι καθηγητές του ΕΠΑ.Λ. Σητείας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των ποικίλων Σχολικών Δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας.

Συγκεκριμένα:
1)Για το πρόγραμμα «Κρήτη – Ένωση 100 χρόνια , Πρόσωπα και γεγονότα στην Επαρχία Σητείας» , με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. ʼννα Μαζωνάκη, , ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πισκοκεφάλου και ιδιαίτερα την κ. Φανή Παφύτα για τη ζεστή φιλοξενία στη διάρκεια της ημερήσιας εκδρομής της ομάδας μας σε Πισκοκέφαλο – Ετιά – Ζήρο και τον κ. Παύλο Καπετανάκη για την πρόθυμη και εμπεριστατωμένη ξενάγησή του στον ιστορικό χώρο της Ετιάς. Επίσης ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του μουσείου «Λυχνοστάτης» , κ. Γιάννη Μαρκάκη και την γυναίκα του κ. Μαίρη Μπαριτάκη, όχι μόνο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μας παρουσίασε κατά τη διάρκεια της ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής μας στο Ηράκλειο, αλλά και για το πρωτότυπο υλικό (εικόνες , σημαίες , γραμματόσημα ) που μας παρουσίασε από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Επίσης ευχαριστούμε τo Δήμο Σητείας για τη διάθεση του λεωφορείου του για την εκπαιδευτική μας επίσκεψη στην Ετιά – Ζήρο. Ακόμη το Δ.Ο.Κ.Α.Σ. για την παραχώρηση του Πολύκεντρου του Δήμου Σητείας ,όπου τον Οκτώβριο του 2013 ,κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, παρουσιάσαμε την Έκθεση- Αφιέρωμα εικόνων και βιβλίων και οπτικοαουστικού υλικού σχετικών με την Ένωση της Κρήτης .

2)Για το πρόγραμμα «Εθελοντισμός και πρώτες βοήθειες», με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γερβάντ Πετροσιάν, ευχαριστούμε τους Εθελοντές Διασώστες Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης (Ε.Δ.Ε.Α.Κ.) και ιδιαίτερα την υπεύθυνη κ. Αμυγδαλιού Ευφημία για την ενημέρωση των μαθητών της Α΄ Λυκείου με θέμα «Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών (Θεωρία & Πράξη)». Η ενημέρωση και η πρακτική εξάσκηση έγινε στο χώρο του Σχολείου μας στις 4/4/2014.
Ευχαριστούμε επίσης τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φαρμακείου-Ιατρείου κ Καραμανωλάκη Νικόλαο, τις εκπροσώπους του Φιλοζωικού Συλλόγου κ. Βαρβιτσιώτη Μαρία και Κουνελάκη Δέσποινα και τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το χρόνο που αφιέρωσαν στο να παρουσιάσουν στους μαθητές μας το έργο που επιτελούν οι παραπάνω εθελοντικές οργανώσεις (κίνητρα, ηθική ικανοποίηση κ.α.).
Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν σε μια προσπάθεια παροχής χρήσιμων γνώσεων σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, αλλά και αφύπνισής σε θέματα εθελοντισμού και προσφοράς στο συνάνθρωπο, αρχές που θεωρούμε χρέος μας να εμφυσήσουμε στους μαθητές μας.

3)Για το πρόγραμμα «Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου του σχολείου( Δράση ως αντίδραση στις εξαρτήσεις)» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Αφροδίτη Μακρυνάκη, ευχαριστούμε αρχικά τις ψυχολόγους του προγράμματος προαγωγής και αυτοβοήθειας Σητείας Αδαμοπούλου Εύη και Γαβριηλίδου Δήμητρα για τη στήριξη και την καθοδήγησή τους και στη συνέχεια τους χορηγούς χρωμάτων και εργαλείων προκειμένου να γίνουν τα «graffiti»και άλλες ζωγραφιές στον εξωτερικό χώρο του σχολείου: Αφοι Χατζάκη, Σολιδάκη Παντελή και Εμμ., Τσαντηράκη Στέλιο και «Decoplus».

4)Για το πρόγραμμα «Έκδοση σχολικής εφημερίδας», με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Ντάινα Δρακωνάκη , ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Σαρίκα , ο οποίος σε επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο τυπογραφείο του, ενημέρωσε μαθητές του σχολείου μας για τη διαδικασία τύπωσης μιας εφημερίδας και την εξέλιξη της τυπογραφίας από το παρελθόν μέχρι σήμερα.

5)Για το πρόγραμμα «Φυσικά Πάρκα και Γεωπάρκο Σητείας», με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Ελευθερία Κούτρα, ευχαριστούμε τον κύριο Περάκη Βαγγέλη υπεύθυνο του Δήμου Σητείας στο πρόγραμμα «Γεωπάρκα», για την ενημέρωση των μαθητών μας τόσο στο σχολείο, όσο και στο Κέντρο Ενημέρωσης και Φιλοξενίας και για την ενδιαφέρουσα ξενάγησή του στο Φυσικό Πάρκο Σητείας, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Μουσείο υδροκίνησης στην Ζάκρο.

6)Για το πρόγραμμα « Καταγραφή των τελευταίων παραδοσιακών μουσικών της επαρχίας Σητείας με τοπικό ιδίωμα – ηχόχρωμα» και υπεύθυνο καθηγητή κ. Μιχάλη Οικονόμου, και τον κ. Μανώλη Βδοκάκη ευχαριστούμε: Την κ. Δρετάκη Ελένη για τη μετάδοση της εμπειρίας της και τη βοήθειά της στην καταγραφή των τελευταίων παραδοσιακών μουσικών της Επαρχίας Σητείας. Επίσης τον κ. Σφενδουράκη Γιώργο για τη βοήθειά του στην καταγραφή λαϊκών οργανοπαιχτών από την Τουρλωτή Σητείας. Την βιβλιοθήκη του Δήμου Σητείας για το δανεισμό σχετικών βιβλίων.

7) Επίσης ευχαριστούμε την κ. Δανδουλάκη Μαρία (κοινωνική λειτουργό) , την κ. Γιωργουλάκη Νίκη (εκπαιδευόμενη κοινωνική λειτουργό), την κ. Κουφάκη Ζαχαρένια (ψυχολόγο) και την κ. Κολυδάκη Αργυρώ (κοινωνική Λειτουργό του Δήμου Σητείας) για την ενημέρωση που έκαναν στους μαθητές μας στο αμφιθέατρο του σχολείου ,για το φαινόμενο της βίας στο σχολικό χώρο, αλλά και γενικά για την παρουσία τους στο σχολικό χώρο κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη .
8) Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διακεκριμένο γιατρό, καθηγητή πανεπιστημίου, συγγραφέα, συλλέκτη – λαογράφο, και ιδρυτή του μουσείου «Λυχνοστάτης» κ. Γιώργη Μαρκάκη, ο οποίος σε ειδική εκδήλωση στο Πολύκεντρο του δήμου Σητείας , παρουσίασε για πρώτη φορά στους μαθητές της Γ΄ τάξης των δύο Λυκείων της πόλης μας (Γενικού και Επαγγελματικού), το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χρονικό της δημιουργίας του σύμπαντος , της γης και της ζωής» το οποίο αποτελεί προϊόν πολύχρονης και επίπονης ενασχόλησης του με το θέμα αυτό.

Τέλος ευχαριστούμε την υπεύθυνη των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων του νομού Λασιθίου κ. Πεδιαδίτη Φιλίτσα για τη βοήθειά της στην υλοποίηση όλων αυτών των δραστηριοτήτων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από σχολείο μας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΣΗΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΪΣΤΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα
Μετά τον Έλγιν Ο Ερντογάν
ΑΠΟΨΕΙΣ
Μετά τον Έλγιν Ο Ερντογάν
Νέα επενδυτική τουριστική μονάδα στην Ιεράπετρα-Στη Σητεία… ίσως κά(ποτε)
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΤΕΙΑ
Νέα επενδυτική τουριστική μονάδα στην Ιεράπετρα-Στη Σητεία… ίσως κά(ποτε)
Προπώληση εισητηρίων για την παράσταση «Στον Αγαπημένο μας Συνάδελφο και Φίλο»
ΛΑΣΙΘΙ
Προπώληση εισητηρίων για την παράσταση «Στον Αγαπημένο μας Συνάδελφο και Φίλο»
Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Λασιθίου για Απόφαση ΣτΕ
ΛΑΣΙΘΙ
Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Λασιθίου για Απόφαση ΣτΕ
Διανομή τροφίμων από την Περιφέρεια Κρήτης μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ
ΚΡΗΤΗ
Διανομή τροφίμων από την Περιφέρεια Κρήτης μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ
H Έφη Αχτσιόγλου στον Άγιο Νικόλαο την Παρασκευή
ΛΑΣΙΘΙ
H Έφη Αχτσιόγλου στον Άγιο Νικόλαο την Παρασκευή
Tηλεδιάσκεψη μεταξύ της Δ.Ε του Επιμελητηρίου Λασιθίου και του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη
ΛΑΣΙΘΙ
Tηλεδιάσκεψη μεταξύ της Δ.Ε του Επιμελητηρίου Λασιθίου και του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη
Ευχαριστήριο του ΕΕΕΕΚ Σητείας
ΣΗΤΕΙΑ
Ευχαριστήριο του ΕΕΕΕΚ Σητείας
Παρουσίαση του βιβλίου αυτοβιογραφία του Φοίβου Ιωαννίδη
ΣΗΤΕΙΑ
Παρουσίαση του βιβλίου αυτοβιογραφία του Φοίβου Ιωαννίδη
Εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων εταιρειών στον 6ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιόλαδου 4 ελαιόλαδα από τη Σητεία
VIDEO ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΤΕΙΑ
Εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων εταιρειών στον 6ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιόλαδου 4 ελαιόλαδα από τη Σητεία