Ευχαριστήριο της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σητείας για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

11 Προβολές

Την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, Εθελοντική Αιμοδοσία από το Γ.Ν.- Κ.Υ. Σητείας στο προαύλιο χώρο του.
Συγκεντρώθηκαν 51 φιάλες αίμα και λόγω της περιορισμένης ώρας, 30 συμπολίτες μας οι οποίοι ήταν στη λίστα, δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα.
Θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ για την ακούραστη και απρόσκοπτη συμβολή τους στη συλλογή αίματος.

Τιμούμε και ευχαριστούμε: όλους τους εργαζόμενους του Γ.Ν. – Κ.Υ. Σητείας για την συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΜΜΕ και τους Σητειακούς ανταποκριτές τους, οι οποίοι στήριξαν μέσα από τις στήλες τους έμπρακτα, αυτή την εθελοντική δράση.

Και να θυμάστε, η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία μας.

Θεωρούμε ότι αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, η επιβράβευση σε όλους και όλες που πρωτοστατούν και συμμετέχουν,σε αυτή την ανεκτίμητη και αναντικατάστατη κοινωνική προσφορά.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία πολύ σύντομα, για να μπορέσουν όλοι να δώσουν αίμα.

Εκ μέρους του Γ.Ν.- Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ

Με εκτίμηση,

Μαρία Δαρατσιανού

Αναπ. Διοικήτρια Γ.Ν.- Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα