Δυναμική παρουσία της Σητείας στη Δανία?

13 Προβολές

Πολύ θετικά ήταν τα μηνύματα που έλαβε από τη Σκανδιναβική αγορά, στην Έκθεση «Ferie For Alle 2014», η αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας. Στην διεθνή τουριστική έκθεση που διεξήχθη από 21-23 Φεβρουάριου στην πόλη Χερνινγκ στη Δανία, και την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 65.000 Σκανδιναβοί, ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες για την ευρύτερη περιοχή της Σητείας και του Μακρύ Γιαλού ως τουριστικό προορισμό.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης, η οποία αποτελείτο από τον πρόεδρο Γιάννη Κακουράκη και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Αικατερινίδη, οι οποίοι και συνέχισαν την περυσινή επιτυχημένη παρουσία της περιοχής, στο πλαίσιο της κοινής πορείας με το Δήμο Σητείας για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, φέτος πλαισιώθηκαν από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Επιχειρήσεων του Μακρύ Γιαλού, Gounar Stromsholm.

Το προφίλ του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Σκανδιναβών τουριστών , γεγονός που φάνηκε περίτρανα τις ημέρες της έκθεσης.

Η αντιπροσωπεία, συνέχισε τις επαφές και τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Τour Οperators των τουριστικών γραφείων και παράλληλα ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους, τις παραλίες της περιοχής μας, τους αρχαιολογικούς χώρους που έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και τα αξιοθέατα.

Μάλιστα οι επερχόμενες επενδύσεις στο τουριστικό κλάδο που θα γίνουν στην περιοχή, απαιτούν τη συνέχιση της εξωστρέφειας, της προβολής και της διαφήμισης της ευρύτερης περιοχής της Σητείας, ως τουριστικό προορισμό, σε μια αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά, όπως η Σκανδιναβική.

Για τη συμμετοχή μας στην έκθεση της Δανίας, η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας εκφράζει τις ευχαριστίες της, στο Δήμο Σητείας για την κοινή προώθηση του τουρισμού, στην Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου για την άψογη συνεργασία για ακόμη μια φορά και την ενίσχυση της παρουσίας της Κρήτης στα πλαίσια της έκθεσης , την Promotion Adv για την ευγενική χορηγία της στα φυλλάδια που μοιράστηκαν στην Σκανδιναβική πόλη και συνολικά σε όσους συνετέλεσαν στην καλύτερη δυνατή συμμετοχή της Ένωσης στο Χερνινγκ.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα