Βόλτες στους δρόμους της Σητείας μέσω Google Maps! ?

605 Προβολές

Στη Σητεία βρίσκονται τα αυτοκίνητα της Google με τον ειδικό φωτογραφικό εξοπλισμό τους προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για λογαριασμό του Google Maps

Ο στόχος μας στην ομάδα Χαρτών Google είναι να παρέχουμε τους πιο ακριβείς και ενημερωμένους χάρτες στον κόσμο. Χρησιμοποιούμε πολλές διαφορετικές πηγές πληροφοριών για τους χάρτες μας, συμπεριλαμβανομένων δορυφόρων, αεροφωτογραφιών και εικόνων επιπέδου οδού, τις οποίες παίρνουμε τόσο από συνεργάτες μας όσο και από πλατφόρμες όπως είναι τα αυτοκίνητα Google.

Χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα εξοπλισμένα με ειδικές φωτογραφικές μηχανές, παίρνουμε φωτογραφίες για τη συλλογή πληροφοριών όπως είναι τα ονόματα οδών και τα σήματα κυκλοφορίας για το Χάρτες Google. Μπορούμε επίσης έτσι να καταγράψουμε την ακριβή τοποθεσία των επιχειρήσεων για να τις προσδιορίζουμε καλύτερα στους χάρτες μας. Σε πολλές χώρες δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες που συλλέγουμε σε επίπεδο οδού, δίνοντας έτσι στους χρήστες μας τη δυνατότητα να εξερευνήσουν διάφορα μέρη στον κόσμο μέσω του Street View στο Χάρτες Google.

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα