ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

27 Προβολές

O Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας, τις εταιρίες, τις επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες, την Eκκλησία, όλους τους εθελοντές και γενικά όλους όσους πρόθυμα τον αγκάλιασαν και τον στήριξαν με την ενεργή συμμετοχή, την οικονομική στήριξη και συνδρομή τους σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο, αποδεικνύοντας ότι η εμπιστοσύνη, η ομαδικότητα η σύμπνοια είναι προϋπόθεση για κάθε συλλογικό επίτευγμα. απολογισμός

Με την βοήθεια σας υλοποιήσαμε σχεδόν όλους τους στόχους μας.

Επιγραμματικά αναφέρουμε:

1. Την ριζική ανακαίνιση έξι θαλάμων της Χειρουργικής Κλινικής.

2. Την ανακαίνιση του οδοντιατρείου, και κατόπιν τις διάφορες εργασίες- συντήρησης σε διαφόρους χώρους του Νοσοκομείου.

3.Την συμμέτοχη στη στεγάνωση της αίθουσας του αξονικού τομογράφου και τον ελαιοχρωματισμό [υλικά και εργασία] της εν λογω αίθουσας, όπως επίσης, ολοκλήρου του διαδρόμου της Χειρουργικής κλινικής, του γραφείου των γιατρών της Χειρουργικής, του γραφείου των νοσηλευτών, του γραφείου της Αναισθησιολόγου, του γραφείου της Οφθαλμολογικής κλινικής και της Παιδιατρικής κλινικής, και των εξωτερικών ιατρείων Ακτινολογικού, Καρδιολογικού, Ορθοπεδικού και των ΤΕΠ.

4. Την αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού του διαδρόμου της Χειρουργικής Κλινικής και την τοποθέτηση σε όλο το μήκος του 37 πινάκων φωτογραφίας, δωρεά Σητειακών δημιουργών. Την δωρεά επίσης άλλων εννέα έργων ζωγραφικής στην Παιδιατρική Κλινική

5.Την αντικατάσταση των παλαιών προβληματικών χειρουργικών προβολέων, που χρησιμοποιούνταν τα τελευταία 25 χρόνια, με νέους σύγχρονους και εργονομικούς LED που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες φωτισμού για κάθε επέμβαση, βελτιώνοντας σημαντικά την διακριτική ικανότητα στην αίθουσα των χειρουργείων και αυξάνοντας την ασφάλεια των χειρουργικών πράξεων.

6 Την δωρεά, μέσω του Συλλόγου, ενεργειακής πλατφόρμας ηλεκτροχειρουργικής για ηλεκτροθερμικη συγκόλληση αγγείων και σύντηξης ιστών. Πρόκειται για τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, που επιτρέπει να χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα εργαλεία χειρουργικής.

7.Την αγορά για το Αναισθησιολογικό τμήμα εξαρτημάτων [Βreathing valve] απαραιτήτων για την λειτουργία του φορητού αναπνευστήρα [ΟΧΥLOG] όπως και των εξαρτημάτων DC/DC Converter και του POWER SUPPLY 230 volt RPHS επίσης του φορητού αναπνευστήρα oxylog

8.Την αγορά λαβής λαρυγγοσκοπίου λεπτή LED HEINE Kαι λάμας λαρυγγοσκοπίου mac No4 FO HEINE.

9.Tην δωρεά από Νοσοκομείο της Γερμανίας μέσω του συμπολίτη μας κ .Παπαδάκη μεταχειρισμένου εξοπλισμού [13 κρεβάτια, 25 αμαξάκια, 25 αναπηρικές καρέκλες ορθοπεδικά βοηθήματα, πατερίτσες και ένα εξεταστικό κρεβάτι].

10.Την δωρεά, μέσω του Συλλόγου μας, 6 κλιματιστικών για τα δωμάτια εφημερίας των ιατρών και την αγορά από τον Σύλλογο επί πλέον 1 κλιματιστικού για θάλαμο της Χειρουργικής κλινικής.

11.Την αγορά 20 καρεκλών επισκεπτών, 6 τηλεοράσεων ς 32 led για τους θαλάμους της ανακαινισμένης Χειρουργικής Κλινικής, επτά 4 θεσιων τεμαχίων καθισμάτων υποδοχής και δυο 3 θεσιων τεμαχίων ,καθώς επίσης και 2 ψυγείων για τις ανάγκες της Μαιευτικής και της Παιδιατρικής Κλινικής.

12.Την δωρεά ιματισμού μέσω του Συλλόγου μας, από συμπολίτες μας και ξενοδοχεία [σεντόνια, μαξιλαροθήκες πιτζάμες αντρικά εσώρουχα για τους ασθενείς συμπολίτες μας και παπλωματάκια για την Παιδιατρική,] ενός αναπηρικού αμαξιδίου, ενός στρώματος κατάκλισης και ενός ρολογιού τοίχου ξύλινου σκαλιστού.

13.Τον εξωραϊσμό του προαύλιου εξωτερικού χώρου του Νοσοκομείου.

14.Την οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με σκοπό την κάλυψη των αιμοδοτικών αναγκών της πόλης μας.

14.Την επιτυχημένη οργάνωση έκθεση Ζωγραφικής και Φωτογραφίας οσο αφορά εκδηλώσεις κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα.

15. Τις επαφές και συναντήσεις, κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου, με τον Περιφερειάρχη, προκειμένου να καταγράφουν οι ανάγκες του Νοσοκομείου και η δυνατότητα ενίσχυσης του από την Περιφέρεια,.

16. Την ενεργή συμμέτοχη –στήριξη- αρωγή του Συλλόγου από την πρώτη στιγμή στη σφοδρή δοκιμασία που προκάλεσε ο covid 19 ,με συχνή επαφή με Διοικητικούς Παράγοντες, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό, γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα που ανακύπτουν και συνεισφέροντας υλικά και ηθικά στον αγώνα τους

Καταφέραμε με ενέργειες μας να εξοικονομήσουμε και να αγοράσουμε για το Νοσοκομείο μας:

128 μάσκες προστασίας ΚΝ95

20 φόρμες προστασίας

10 φόρμες πολυπροπυλενίουι

306 μπλούζες χειρουργείου

100 γυαλιά προστασίας

Μέσω του συλλόγου μας προσέφεραν τα φαρμακεία της πόλης μας δυο aerochamber για εισπνοές παιδιών και τρια για εισπνοές ενηλίκων

Επιπλέον για παρεμβάσεις διαχωρισμού των κλινικών, βάσει των νέων δεδομένων για τον κορωνοιό, πληρώσαμε τα υλικά και τα σχετικά εργατικά για την διαμόρφωση ενδεδειγμένων χώρων

17. Την συνδρομή – συμμετοχή στην μεταφορά της μονάδος covid σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά του Νοσοκομείου, προκειμένου η Χειρουργική Κλινική να τεθεί στην προηγούμενη της χρήση.

Και η δράση αυτή έχει υλοποιηθεί και εντος των ημερών θα παραδοθεί για να χρησιμοποιηθεί γενικά ως χώρος περίθαλψης λοιμωδών νοσημάτων σύμφωνα με νέα απόφαση του ιατρικού προσωπικού και της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας, Ο επικείμενος εμβολιασμός για τον covid 19 θα γίνεται στον νέο αυτό διαμορφωμένο χώρο.

Όλα τα παραπάνω έγιναν με την δική σας στήριξη η οποία αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης και ενισχύει την προσπάθεια μας, , για την διαφύλαξη και ανάπτυξη του δημόσιου χαρακτήρα του Νοσοκομείου, και την θωράκιση του..

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και για την ανιδιοτελή πρόσφορα και συνεισφορά σας και ευχόμαστε ολόψυχα.

XAΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΤΟ 2021

Ας μας χαρίσει υγεία, ελπίδα και δύναμη στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Ας αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη μας.

Ας μας οπλίσει με πάθος, όραμα και αλληλεγγύη.

Ας ζήσουμε και πάλι την χαρά της προσφοράς κι ας κάνουμε την θέληση μας πράξη για την στήριξη, θωράκιση και εύρυθμη λειτουργία του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

Ε.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥ Ε .ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ Μ,ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δ.ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ Δ.ΤΗΝΙΑΚΟΣ

Μ ΔΑΣΕΝΑΚΗ

Μ ΑΕΡΑΚΗ

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα
Σε τροχαίο ατύχημα στην Ιεράπετρα ενεπλάκη το όχημα του Υπουργού Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΤΕΙΑ
Σε τροχαίο ατύχημα στην Ιεράπετρα ενεπλάκη το όχημα του Υπουργού Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη
Ανακοίνωση – Τοποθέτηση Γονέων 5ου Νηπιαγωγείου Σητειας
ΣΗΤΕΙΑ
Ανακοίνωση – Τοποθέτηση Γονέων 5ου Νηπιαγωγείου Σητειας
Απάντηση στο δημοσίευμα του Βουλευτή Λασιθίου κ. Θραψανιώτη από την ΕΑΣ Σητείας
ΣΗΤΕΙΑ
Απάντηση στο δημοσίευμα του Βουλευτή Λασιθίου κ. Θραψανιώτη από την ΕΑΣ Σητείας
Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τη μία τα μεσάνυκτα το δίχρονο αγοράκι που είχε πέσει μέσα σε ένα βαρέλι με νερό
ΚΡΗΤΗ
Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τη μία τα μεσάνυκτα το δίχρονο αγοράκι που είχε πέσει μέσα σε ένα βαρέλι με νερό
Ευχαριστήριο της ΔΟΚΑΣ
ΣΗΤΕΙΑ
Ευχαριστήριο της ΔΟΚΑΣ
Την προσωρινή αναστολή της διαδικασίας ανάρτησης των δασικών χαρτών ζητά με απόφασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης
ΚΡΗΤΗ
Την προσωρινή αναστολή της διαδικασίας ανάρτησης των δασικών χαρτών ζητά με απόφασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης
Σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Λασιθίου για θέματα πολιτικής προστασίας
Χωρίς κατηγορία
Σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Λασιθίου για θέματα πολιτικής προστασίας
Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Παλαικάστρου
ΣΗΤΕΙΑ
Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Παλαικάστρου
ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
Κυβερνητικές ευθύνες για το μπάχαλο των δασικών χαρτών εις βάρος των πολιτών της Κρήτης
ΛΑΣΙΘΙ
Κυβερνητικές ευθύνες για το μπάχαλο των δασικών χαρτών εις βάρος των πολιτών της Κρήτης