Ανέλαβε καθήκοντα στο νοσοκομείο της Σητείας, η επικουρικός Ιατρός Ακτινοδιαγνωστικής

245 Προβολές

Την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα στο νοσοκομείο της Σητείας, η επικουρικός Ιατρός Ακτινοδιαγνωστικής, Βασσάλου Ευαγγελία.

“Πρόκειται για μια εξαίρετη επιστήμονα η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους στο πεδίο της ιατρικής απεικόνισης. Της ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο της. Η βοήθειά της είναι πολύτιμη στον επιστημονικά υπεύθυνο του Ακτινοδιαγνωστικού τμήματος κ. Αγιαννιωτάκη Ελευθέριο ο οποίος έχει καλύψει τα προηγούμενα 3 χρόνια το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του νοσοκομείου μας προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες.
Κατόπιν συνεννοήσεων και προσπαθειών των γιατρών, σας ενημερώνουμε ότι η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Σητείας θα εφημερεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαιτέρως την κα Δασενάκη Μαρία(διευθύντρια Παθολογικής), τον κ. Μηντζαρίδη Εμμανουήλ(διευθυντή Κ.Υ.), τον κ. Σαριδάκη Εμμανουήλ(καρδιολόγο) και την κα Άντζελα Τσάριτς(Γενική Ιατρό).
Σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο Σητείας θα συμμετέχει στο πρόγραμμα της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας «Ιατρική Απόβαση 2016». Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού θα επισκεφθούν την πόλη μας και θα εργαστούν στο Νοσοκομείο μας 10 τελειόφοιτοι της ιατρικής από 20 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου 2016. Ευχαριστούμε για τη βοήθειά του στην πραγματοποίηση του προγράμματος τον συμπολίτη μας κ. Ροβέρτο Μαρκάκη.”

Κατηγορία : ΣΗΤΕΙΑ


Τελευταία Νέα