Ορκίστηκε Πρωθυπουργός της Χώρας ο Αντώνης Σαμαράς

10 Προβολές

Στις 16.52 την 20η Ιουνίου 2012 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ορκίστηκε πρωθυπουργός της χώρας. Με την παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος όρκισε τον κ. Σαμαρά μετά την πολιτική απόφαση της τρημερούς συνεργασίας των κομμάτων Νέα Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ορκίζεται 13ος πρωθυπουργός της χώρας από τη μεταπολίτευση, ελπίζουν όλοι οι Έλληνες να είναι τυχερός παρά τις αρνητικές προοπτικές αλλά και το γεγονός ότι παραλαμβένει τη διακυβέρνηση της χώρας από τον κ. Πικραμένο, να μπορέσει να φέρει αισιοδοξία στους απογοητευμένους Έλληνες.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη συγκρότηση υπουργικού συμβουλίου αν και όλα αναμένονται να κλείσουν πολύ γρήγορα και στις 19.00 θα υπάρξει συνάντηση του νέου πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι ένα πρωτότυπο γεγονός για τη χώρα αφού θα είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα θα υπάρξει κυβέρνηση μακράς πνοής και όχι ειδικού σκοπού και περιορισμένης θητείας όπως οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο πρωθυπουργός ζήτησε να υπάρξει σκληρή δουλειά απ’ όλους συγκροτούν την κυβέρνηση, για να μπορέσει να υπάρξει ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα για να υπάρξει ελπίδα στο λαό.

Κατηγορία : ΠΟΛΙΤΙΚΑ


Τελευταία Νέα