8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

17 Προβολές

Το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας διεξάγεται παράλληλα σε Άγιο Νικόλαο, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πύργο Ηλείας, Τρίκαλα και Χανιά την Τετάρτη 18, την Πέμπτη 19, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στον Άγιο Νικόλαο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 (09:00- 14:00 ) στην Αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης

Στον Άγιο Νικόλαο επίσης διοργανώνεται και προφεστιβαλική εκδήλωση την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου, του Επιμελητηρίου Λασιθίου και του Ιδρύματος. και Α. Μαμιδάκη.

Στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας παρουσιάζονται και εκτίθενται μαθητικά έργα (projects) που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής ή με τη χρήση εργαλείων Πληροφορικής και Διαδικτύου. Πολλά από αυτά είναι πρωτότυπα κα καινοτόμα, ενώ όλα εκφράζουν τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς των μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, στους χώρους του Φεστιβάλ, υπάρχουν συναρπαστικές διαδραστικές εκθέσεις από διάφορους φορείς καθώς κι ενδιαφέροντα εργαστήρια!

Το LoveGreece.com και το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη υποστηρίζουν το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με τη συμμετοχή του Πρεσβευτή του LoveGreece.com κ. Δημήτρη Καλαβρού – Γουσίου που θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο “From 0 to 1: Startup Eseentials” και του Leader του LoveGreece.com κ. Ισίδωρου Σιδερίδη με την ομιλία «Ψηφιακός Δαρβινισμός: η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα».

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα