Συνεδρίασε η Επιτροπή Συμπαράστασης του Δήμου Αγ. Νικολάου για το Χαράτσι της ΔΕΗ

12 Προβολές

Χθες Πέμπτη 25/01/2012 συνεδρίασε η Επιτροπή Συμπαράστασης του Δήμου Αγίου Νικολάου προς τους συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ, η οποία έχει ορισθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αποτελείται από τους κ. Μιχάλη Σγουρό εκπρόσωπο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, κ. Μανόλη Αικατερινάκη Αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Μανόλη Πεπόνη πρόεδρο του εργατικού Κέντρου και κ. Μανόλη Λεμπίδη Δημοτικό Σύμβουλο. Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας κ. Βαγγέλης Μαυρικάκης και ο πρόεδρος της κοινότητας Βρουχά κ. Μιχάλης Μπουτσάκης.

Μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Συμπαράστασης του Δήμου προς τους συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καταβάλλουν το Χαράτσι της ΔΕΗ και αφού συγκεντρώθηκαν αρκετές αιτήσεις, η επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα αναθέτοντας όλες τις υποθέσεις σε δικηγόρο ο οποίος στη συνέχεια θα στείλει εξώδικα και θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες προς κάθε αρμόδια αρχή προκειμένου να εξαιρεθούν της καταβολής του.

Η επιτροπή συμπαράστασης δήλωσε αποφασισμένη να αποτρέψει με κάθε νόμιμο μέσο τις αρμόδιες αρχές και τη ΔΕΗ ώστε να μην κοπεί το ρεύμα σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε δυσμενή θέση και επεσήμαναν ότι θα υπάρξει σύντομα περεταίρω ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του ζητήματος.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα