ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΑΡΙ!

11 Προβολές

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΑΡΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 20/2 ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 20/2 ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΑΡΙ!

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Κάθε μέρα το Λασίθι δέχεται και ένα κτύπημα.

Τα νοσοκομεία, τα ΤΕΙ, οι υπηρεσίες, το περιβάλλον, ο δημόσιος πλούτος της περιοχής μας διαλύονται και παραχωρούνται σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Κάθε πόλη μετρά τις πληγές της από τα χτυπήματα μιας πολιτικής που μεθοδικά διαλύει την τοπική κοινωνία και την οικονομία.

Η εργασία, η ασφάλιση, η περίθαλψη, η εκπαίδευση, οι μισθοί, οι συντάξεις, τα δικαιώματα, όλα θυσία στους διαπλεκόμενους κερδοσκόπους.

Οι αγρότες, οι επαγγελματίες, κάθε ένας που ζει και δουλεύει σ’ αυτό τον τόπο, νοιώθει την αδικία της φορολογικής επιδρομής και των χαρατσιών, τον βραχνά της ύφεσης και της χρεοκοπίας.

Για να πετύχουν τους στόχους τους, χρησιμοποιούν κάθε αντιδημοκρατική μέθοδο. Από την αδιαφάνεια και τη συναλλαγή, το ρουσφέτι και το ψέμα μέχρι τη βία, την καταστολή και τις φασιστικές προκλήσεις.

Κάθε αγώνας που δίνεται από τους εργαζόμενους, από κάθε επαγγελματική ομάδα, από κάθε τοπική κοινωνία, βρίσκει μπροστά του τον «καταναγκασμό» του μνημονίου και των ακροδεξιάς έμπνευσης μέτρων της κυβέρνησης.

Έφτασε η ώρα να πούμε φτάνει πια!

Δεν θα καταφέρουν να μάς διασπάσουν. Δεν θα καταφέρουν να μάς νικήσουν. Οι Λασιθιώτες ενωμένοι, απ’ όλες τις πόλεις, απ’ όλες τις κοινωνικές ομάδες

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΑΡΙ!

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα