Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στο Λασίθι

11 Προβολές

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, για αύριο Παρασκευή 25 Αυγούστου, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για το Νομό Λασιθίου.

Παρακαλούμε τους πολίτες να ακολουθήσουν και πάλι τις συστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Ως Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου παρακαλούμε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και τους πολίτες που θα βρίσκονται στην ύπαιθρο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην πραγματοποιούν υπαίθριες εργασίες, που αυξάνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης φωτιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, αλλά και για τις συστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα