Πλακιωτάκης:Συνάντηση με Προέδρους Επιμελητηρίου και Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου.

10 Προβολές

Ο βουλευτής Λασιθίου και Υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης συναντήθηκε στις 30/3/12, μετά από αίτημά του, με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λασιθίου και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου.
Μετά το πέρας της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Επιμελητηρίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η βασική παράμετρος της σημερινής μας συζήτησης ήταν η ενημέρωση για τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνάντησής μου με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών στην Κρήτη και συνακόλουθα το Λασίθι.
Αυτή τη δύσκολη για τον τόπο μας οικονομική συγκυρία οφείλουμε να επενδύουμε εκεί όπου είμαστε πρώτοι, και αναμφισβήτητα ο τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα. Παράλληλα ως Υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρουσίασα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και το σχέδιο μας τόσο για τη λιμενική πολιτική, όσο και το θαλάσσιο τουρισμό, όπου η Κρήτη έχει σημαντική θέση.
Εκτενής αναφορά έγινε και στο υπό διαβούλευση χωροταξικό σχέδιο για τον τουρισμό, το οποίο αφήνει έξω το νησί μας από την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας, όπου είμαι κάθετα αντίθετος, καθώς δεν έχει καμιά λογική.
Δεν είναι δυνατόν τα λιμάνια της Κρήτης, ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, να μένουν εκτός».

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα