Μήνυμα κ.Δερμιτζακη για τις εκλογές

11 Προβολές

Λασιθιώτισσες και Λασιθιώτες
Θέλω μαζί με τους συντρόφους μου να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Σ’ ολόκληρη την Κρήτη έγινε μια μεγάλη ειρηνική επανάσταση , μια μεγάλη ανατροπή.
Σε όλη την Ελλάδα ένα μεγάλο μέρος του λαού μας συμπορεύτηκε μαζί μας και δημιούργησε αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα που είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία της πατρίδας μας.
Παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση αποτελεί το βασικό κορμό στην αντιμνημονιακή πλειοψηφία του λαού μας. Ανοίξαμε τον δρόμο στην ελπίδα. Σήμερα όλοι γνωρίζουμε ότι τίποτε δεν θα είναι όπως χθες χάρις στο αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου.
Σήμερα η ισχυρή παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το μεγάλο διαπραγματευτικό όπλο της κυβέρνησης που θα προκύψει, και οφείλει να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του λαού. Τα μέτρα λιτότητας και τα μνημόνια ο λαός τα καταψήφισε την 6η Μαΐου και τη 17η Ιουνίου και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόζει αυτά τα οποία έχει απονομιμοποιησει ο ίδιος ο Λαός μας με την ψήφο του.
Λασιθιώτες και Λασιθιώτισες ο αγώνας για την ανατροπή των μνημονίων και τη δικαίωση του λαού μας συνεχίζεται. Η σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στο ΛΑΟ μας και το ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες και προεκλογικά μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις θα συνεχιστεί ώστε με δυναμισμό και γνώση να διεκδικήσουμε τα δίκαια του Ελληνικού λαού. Να ανατρέψουμε τη λιτότητα τα βάρβαρα μέτρα να ανοίξουμε το δρόμο της προοπτικής ,της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαίωσης.
Οι δυνάμεις του φόβου οι δυνάμεις του χθες έχουν την πλειοψηφία στη βουλή όμως είναι μειοψηφία στον Ελληνικό Λαό. Ο αγώνας συνεχίζεται. Θα τμήσουμε τη ψήφο που μας εμπιστευτήκατε…

Κωστής Ν. Δερμιτζακης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ
Νομού Λασιθίου

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα