Ιεράπετρα:Συζήτηση για το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου τα Χριστούγεννα

19 Προβολές

Το εορταστικό πρόγραμμα εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Τοπικών Κοινοτήτων, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη με τους συλλόγους των Πολιτιστικών Συλλόγων των Τοπικών Κοινοτήτων το απόγευμα της Τρίτης 18 Νοεμβρίου.

Οι δράσεις που έχει σκοπό να πραγματοποιήσει ο δήμος και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α στις Τοπικές Κοινότητες, ο εορταστικός διάκοσμος που θα τοποθετηθεί, αλλά και οι δράσεις και οι προτάσεις των συλλόγων ήταν θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Όπως τονίστηκε τόσο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Α. Παπαδοπετράκη, όσο και από την πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α η οποία προχώρησε σε μια σχετική ενημέρωση, κα Χ. Χατζημαρκάκη, στόχος είναι παράλληλα με την έμφαση που δίνεται στο αστικό κέντρο του δήμου να δοθεί αντίστοιχη έμφαση και στις Τοπικές Κοινότητες προκειμένου και εκεί να δημιουργηθεί κατά το δυνατόν μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα. Στην προσπάθειά αυτή η συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους σίγουρα κρίνεται σημαντική, αφού και αυτοί επιτελούν με τη σειρά τους ένα σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες που στηρίζουν.

Ο δήμος και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α από την πλευρά τους είναι πρόθυμοι, όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Παπαδοπετράκης, να προχωρήσουν σε διάφορες δράσεις στις Τοπικές Κοινότητες σε συνεργασία και με φορείς και συλλόγους. Στο τρέχον διάστημα σχεδιάζεται το εορταστικό πρόγραμμα, όπως δήλωσε, γι΄ αυτό και επιδιώξαμε τη συνάντηση με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους στο πλαίσιο της διαμόρφωσής του.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε και ενημέρωση για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι από εργαζόμενους του προγράμματος, καθώς επίσης και για το θέμα της αφισοκόλλησης από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Α. Πανταζή. Όπως τόνισε στο πλαίσιο της προσπάθειας για περιορισμό της ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης η υπηρεσία καθαριότητας έθεσε σε εφαρμογή ένα νέο καθεστώς κατά το οποίο απαιτείται έκδοση ειδικής άδειας για την τοποθέτηση αφισών και πανό στους μη ενδεικνυόμενους χώρους. Για το σημαντικό αυτό θέμα ενημερώθηκαν επί της ευκαιρίας και οι πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα