Η κοπή της Αγιοβασιλόπιττας στην Περιηγητική Λέσχη Ιεράπετρας

23 Προβολές

Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος, περιστοιχούμενος από τον Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Κύριλλο Διαμαντάκη και Εφημερίους της πόλεως, ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιττα της Περιηγητικής Λέσχης Ιεράπετρας στα γραφεία του συλλόγου σε μια σεμνή και απέριττη εκδήλωση που χαρακτήριζε η πολύ ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα.
Στην καθιερωμένη κοπή της πίττας παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Σήφης Αναστασάκης, το σόνολο των μελών του συλλόγου καθώς και εκπρόσωποι φορέων και των τοπικών Μ.Μ.Ε.
Ο Πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου προσφώνησε κατάλληλα τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ευγένιο, τον κ. Δήμαρχο και όλους τους παρόντες ευχόμενος καλή χρονιά. Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στον Πρόεδρο και τα πολυάριθμα μέλη της Περιηγητικής Λέσχης και σ? όλους τους παρισταμένους υγιές και δημιουργικό το νέο έτος 2013, ενώ ο Δήμαρχος κ. Σ. Αναστασάκης, αφού υπογράμμισε ότι η Περιηγητική Λέσχη αποτελεί ένα από τα πιο ζωντανά και δραστήρια σωματεία του Δήμου, ευχήθηκε με τη σειρά του καλές περιηγήσεις κατά το νέο έτος.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση με τσάι και παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν οι πάντα φιλόξενες κυρίες της Περιηγητικής Λέσχης.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα