Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων Ιεράπετρας Μ.Γιαλού :Καλέσματα Αρναουτάκη – Αθανασάκη?

9 Προβολές

Κύριε Αρναουτάκη

Ο λαός της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ιεράπετρας αγανακτισμένος από την μέχρι τώρα αδιαφορία του υπουργείου Υγείας ξεσηκώνεται , διαμαρτύρεται και απαιτεί , το δικαίωμα του για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας . Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης , μας βρίσκουν αντίθετους , αφού πέρα από την ταλαιπωρία των πολιτών από το τριτοκοσμικό οδικό δίκτυο που μας συνδέει με τις άλλες πόλεις , θα θέσουν σε άμεσο κίνδυνο την ίδια μας την ζωή .
Αγώνας δίκαιος , αγώνας δυναμικός , αγώνας συνεχόμενος , αγώνας με απρόβλεπτες εξελίξεις , την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 11:00 πμ στην πλατεία του Δημαρχείου μας , ο λαός από τον Γούδουρα μέχρι την Βιάννο θα δώσει το παρόν .
Ζητούμε την συμπαράσταση σας και την παρουσία σας και όλοι μαζί να απαιτήσουμε :

ΝΑΙ στην δημιουργία ενός ΝΕΟΥ κεντρικού ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στο κέντρο του νομού , και μέχρι την λειτουργία του ,

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Γ¨ ΖΩΝΗ ΤΩΡΑ

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΡΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ

ΠΡΟΣ : Υπουργό κ. Νίκο Αθανασάκη

ΚΟΙΝ. : Μ.Μ.Ε.

Κύριε Αθανασάκη

Σύσσωμος ο λαός της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας , από τον Γούδουρα μέχρι την Βιάννο θα διατρανώσει την αγωνία του,την αγανάκτηση του και θα απαιτήσει , Αναβαθμισμένη Δωρεάν Παροχή υπηρεσιών Υγειάς στο νοσοκομείο του , σε ένα δυναμικό Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 11:00 πμ στην πλατεία Δημαρχείου.
Το νοσοκομείο μας έχει στοχοποιηθεί από το υπουργείο υγείας και επιχειρείται μεθοδευμένα η συρρίκνωση του , μέχρι την μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας . Σας επισημαίνουμε ότι κλινικές παραμένουν κλειστές πολλές μέρες τον μήνα και διορισμοί γιατρών καθυστερούν σκόπιμα.
Σας καλούμε να βρεθείτε δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα . Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και καθοριστική , ώστε να συμβάλετε έμπρακτα στις λύσεις , των δίκαιων αιτημάτων μας .

ΝΑΙ στην δημιουργία ενός ΝΕΟΥ κεντρικού ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στο κέντρο του νομού , και μέχρι την λειτουργία του ,

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Γ¨ ΖΩΝΗ ΤΩΡΑ

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΡΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ

Με εκτίμηση

Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων
Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα