Επιδοτούμενη Συμμετοχή στην Δ.Ε. SIAL 2012

13 Προβολές

Το Επιμελητήριο Λασιθίου καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του να συμμετέχουν στην Δ.Ε. SIAL 2012, κατά το διάστημα 21 – 25 Οκτωβρίου 2012 στο Παρίσι.
Η Περιφέρεια Κρήτης και ο ΟΠΕ ενισχύουν τη συμμετοχή για 22 Κρητικές επιχειρήσεις σε ξεχωριστό περίπτερο 9 τ.μ. Για το ύψος της ενίσχυσης θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.
Η Δ.Ε. SIAL αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο των Τροφίμων – Ποτών και προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών καθώς και του Τύπου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα οργανωθούν και παράλληλες δράσεις για την πιο ολοκληρωμένη προώθηση των Κρητικών προϊόντων.

Λόγω περιορισμένου χρόνου και χώρου, παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην εν λόγω Έκθεση, επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Λασιθίου στο τηλ. 2841027140 (κα Α. Βούλγαρη) το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρα 14.00, αποστέλλοντας ταυτόχρονα συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στο e-mail: info@epimlas.gr θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα