Επίσκεψη Δημάρχου Aγ. Νικολάου για τις επικείμενες εργασίες του 2ου Δημοτικού Σχολείου

9 Προβολές

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου με κλιμάκιο του Δήμου αποτελούμενο από τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Κερούλη, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δ.Α.Ν. κ. Κωστή Χριστουλάκη, τον υπεύθυνο τεχνικών εργασιών του δήμου κ. Γιάννη Λουκάκη και τον υπεύθυνο ηλεκτρολόγο του δήμου κ. Μανόλη Κουνενάκη προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη και για τη διαμόρφωση και τη συντήρηση των νέων αιθουσών παρακολούθησης μαθημάτων κατά τη διάρκεια της επικείμενης Κατεδάφισης και ανέγερσης των νέων και σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων της νέας πτέρυγας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου.

Διατυπώθηκαν επίσης κάποιες παρατηρήσεις όσον αφορά στα καινούργια αρχιτεκτονικά σχέδια του κτιρίου τα οποία θα συζητηθούν με τους αρμόδιους μηχανικούς.

Ο κ. Κουνενάκης συνομίλησε με τη διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Στεφανάκη η οποία είπε ότι η μεταφορά των μαθητών διεξάγεται ομαλά με τη βοήθεια του συνεργείου του Δήμου και ότι σε μία εβδομάδα περίπου θα έχει ολοκληρωθεί η εκκένωση των παλαιών κτιριακών εγκαταστάσεων ώστε να ξεκινήσει με ασφάλεια η αποξήλωση των υλικών και ο εργολάβος να προχωρήσει απρόσκοπτα στη κατεδάφιση του κτιρίου.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα