Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αγίου Νικολάου με αφορμή το κλείσιμο της ΑΣΤΕΑΝ

11 Προβολές

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπεύθυνο του τομέα Τουρισμού, Βουλευτή Ηρακλείου και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη και τον Βουλευτή Λασιθίου κ. Κωστή Δερμιτζάκη, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, με αφορμή το κλείσιμο της ΑΣΤΕΑΝ.

Ο κ. Κουνενάκης εξέθεσε την κατάσταση στον Βουλευτή και παρέδωσε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι αδικίες για το νομό δεν έχουν τέλος. Ζητούμε από όλους τους παράγοντες να γίνουν ένα τοίχος προστασίας γύρω από το Λασίθι, ώστε να πειστούν όλοι να αλλάξουν την τακτική τους απέναντι μας. Είναι θέμα πολιτικό και δεν βλέπουμε καν το ενδεχόμενο η Σχολή να φύγει, δε δεχόμαστε καμία έκπτωση και περιμένουμε τη στήριξη όλου του Νομού. Καλούμε όλους του υποψήφιους περιφερειάρχες να δηλώσουν τη στήριξη τους για την ευρύτερη ανάπτυξη του Νομού σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο θέμα της εκπαίδευσης».

Ο κ. Κριτσωτάκης τόνισε ότι: «Η Σχολή δεν θα φύγει από τον ʼγιο Νικόλαο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβεί αυτό, άλλωστε κανένας εκπρόσωπος κανενός φορέα δεν συμφωνεί με αυτό. Η ΑΣΤΕΑΝ ‘’έχει βρει τον τόπο της’’, δημιουργήθηκε στον τόπο που έπρεπε, σπάνιο για τη χώρα μας, διότι τις περισσότερες φορές τα συμφέροντα των λίγων εμποδίζουν τα συμφέροντα των πολλών».

Ο κ. Δερμιτζάκης κάλεσε το Λασίθι να ενωθεί για μια ακόμη φορά: «Είναι σημαντικό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και από κοινού να αντισταθούμε στην επίθεση που δεχόμαστε. Τα όραμα πρέπει να είναι κοινό και έχουμε αποδείξει και άλλες φορές ότι μπορούμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για όλους μαζί».

Τους βουλευτές συνόδευσε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλης Θραψανιώτης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Σγουρός, κ. Νίκος Αφορδακός, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΝ κ. Μιχάλης Κερούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Μαρία Καφετζάκη και κ. Κωστής Χριστουλάκης, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Βασίλης Καλιμάντζαλης και ο πρώην Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Κουνενός.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα