Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Σ.Υ. Λασιθίου για συνάντηση με τον Υποστράτηγο κ. Καραμανλάκη‏

23 Προβολές

Σας γνωρίζουμε πως την Δευτέρα 30-11-2015 και ώρα 15:30, πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, συνάντηση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής μας, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ.

Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συμπάθειας και συνεργασίας, τέθηκαν στον κ. Γενικό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου, που στο σύνολο τους πηγάζουν από την μεγάλη έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που τις ταλανίζει. Επίσης αναφέρθηκαν οι ανησυχίες που έχουν προκύψει στα μέλη της Ένωσής μας αλλά και στην τοπική κοινωνία σχετικά με την επερχόμενη Αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Ζητήθηκε να ληφθούν σοβαρά υπόψιν της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου μας, οι προτάσεις της Ένωσής μας, εν όψει της τελικής κατάρτισης των προτεινόμενων σχεδίων της

Αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών καθώς οι αστυνομικοί ως οι πραγματικοί γνώστες των καταστάσεων, έχουν άριστη εικόνα των αληθινών αναγκών της εκάστοτε περιοχής και φέρουν και την ευθύνη για την αποτελεσματικότητα των κατά τόπους αστυνομικών δραστηριοτήτων.

Ο κ. Γενικός, αφού άκουσε με προσοχή τα όσα τους τέθηκαν, δήλωσε γνώστης της κατάστασης που επικρατεί, σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν και συμφώνησε να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ μας, με στόχο την καλύτερη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών και την καλλιέργεια του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα