Δήλωση του Κωστή Δερμιτζάκη σχετικά με την απειλούμενη υποβάθμιση των Υποκαταστημάτων ΙΚΑ- ΕΤΑΜ

9 Προβολές

Ο υφυπουργός Εργασίας κ. Κεγκέρογλου με δηλώσεις του από τον ʼγιο Νικόλαο ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να υποβαθμίσει κάποια από τα υπάρχοντα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στο νομό Λασιθίου σε γραφεία «εξυπηρέτησης»….
Ανεξάρτητα από προθέσεις και εξαγγελίες περί μη μετακίνησης των πολιτών από τη μια περιοχή στην άλλη, η εμπειρία από την κατάργηση των Εφοριών είναι οδυνηρή για τους κατοίκους των περιοχών που καταργήθηκαν οι Δ.Ο.Υ. Για κάθε σχεδόν εργασία και συναλλαγή πρέπει να μετακινούνται στον ʼγιο Νικόλαο με συνέπεια ταλαιπωρία και κόστος σε χρόνο και χρήμα.
Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για υποβάθμιση των Υποκαταστημάτων του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ σε Γραφεία θα δημιουργήσει νέο κύμα ταλαιπωρίας για τους ασφαλισμένους και τις επιχειρήσεις, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα δεν είναι έτοιμο, δεν έχει δοκιμαστεί και οι υπάλληλοι δεν έχουν εκπαιδευτεί.
Οι Λασιθιώτες έχουμε πικρή εμπειρία από την «ικανότητα» της κυβέρνησης να διαλύει υπηρεσίες και την καθημερινότητα των κατοίκων μόνο και μόνο για να εφαρμοστούν οι αριθμοί των μνημονίων.
Κανένα Υποκατάστημα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στο νομό Λασιθίου να μην υποβαθμιστεί σε Γραφείο.

Κωστής Δερμιτζάκης
Βουλευτής Λασιθίου
ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα