Δήλωση Κωστή Δερμιτζάκη για Συναντήσεις στο Υπ. Υγείας?

14 Προβολές

Στις συναντήσεις που έγιναν στο Υπουργείο Υγείας με πρωτοβουλία των επιτροπών αγώνα και των φορέων της Ιεράπετρας και Σητείας με τη συμμετοχή και των βουλευτών του Λασιθίου, οι απαντήσεις της υποβαθμισμένης κυβερνητικής αντιπροσωπείας ήταν απογοητευτικές.

Για το θέμα του Αυτοδιοίκητου των Νοσοκομείων η άρνηση βασίστηκε στο μνημόνιο και στην άφιξη της τρόικα. Τίποτα δεν αποφασίζεται χωρίς την έγκριση της. Για το θέμα των προϋπολογισμών και της επαρκούς στελέχωσης των Νοσοκομείων επαναλήφθηκαν υποσχέσεις που μεταθέτουν το θέμα στις μελλοντικές δυνατότητες και κατανομές και εφόσον η τρόικα τους επιτρέψει να προσλάβουν γιατρούς για τις άγονες και νησιωτικές περιοχές πριν αρχίσει η τουριστική περίοδος.

Γίνεται κάθε μέρα φανερό, τόσο στα θέματα της υγείας όσο και για όλα τα άλλα θέματα που απασχολούν το Παλλασιθιώτικο κίνημα κατά της υποβάθμισης του νομού μας (ΤΕΙ, υπηρεσίες, υποδομές κ.α.), ότι ρίζα όλων αυτών είναι η μνημονιακή πολιτική της λιτότητας και της διάλυσης που συνεχίζει να εφαρμόζει και αυτή η κυβέρνηση. Οι αγώνες όλων των Λασιθιωτών δεν θα σταματήσουν από προσχηματικό διάλογο και αόριστες υποσχέσεις. Το μέλλον του τόπου μας κρίνεται τώρα.

Ο αγώνας για την ανατροπή των μνημονίων και των κυβερνήσεων που τα εφαρμόζουν είναι ο μόνος δρόμος που έχει μείνει για να καταφέρουμε την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας, για να πάρουμε τις τύχες μας και το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια μας.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα