Δήλωση Γ. Πλακιωτάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

6 Προβολές

O βουλευτής Λασιθίου, Υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Εθνικής ʼμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:

«Στην πιο κρίσιμη και ιστορική πολιτική αναμέτρηση της σύγχρονης ιστορίας μας, ο Ελληνικός Λαός επέλεξε τη Σταθερότητα και την Ανάπτυξη. Επέλεξε την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας και την ασφαλή έξοδο από την κρίση, μέσα από δουλειά και δομημένο σχέδιο.

Οφείλω και επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς –για μια ακόμη φορά- όλες τις Λασιθιώτισες και τους Λασιθιώτες για τη διαχρονική εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Να απευθύνω, επίσης, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνυποψηφίους, τους συνεργάτες μου και τις κομματικές οργανώσεις για την κοινή μας προσπάθεια.

Δεσμεύομαι να συνεχίσω με διαφάνεια και ειλικρίνεια. Να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή κάθε αγώνα για τον τόπο μας. Να επενδύσουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού, αλλά κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό. Να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε όσα μας αξίζουν.

Και –πιστέψτε με- αξίζουμε πολλά και μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα