Ανοιχτή συνέλευση- εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ιεράπετρα

8 Προβολές

Ανοιχτή συνέλευση- εκδήλωση διοργανώνει η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα 10/11 και ώρα 7 μμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας με θέμα, το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση της κοινωνίας, τη ρύθμιση χρεών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων-νοικοκυριών και την επανεκκίνηση της οικονομίας, .
Εισηγητές θα είναι ο Ανδρέας Ξανθός βουλευτής Ρεθύμνου και υπεύθυνος τμήματος υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
και ο Κωστής Δερμιτζάκης βουλευτής Λασιθίου.
Η εκδήλωση αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 11/11 με την συμμετοχή του Γαβριήλ Σακελαρίδη μέλος της οικονομικής επιτροπής αλλά ακυρώθηκε και προγραμματίστηκε μια μέρα πριν λόγω της αδυναμίας του Γ. Σακελαρίδη να συμμετάσχει λόγο προγραμματισμού την ίδια μέρα ΔΣ στον Δήμο Αθηναίων για τον προϋπολογισμό.
Οι ανοιχτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσονται στην προσπάθεια του κόμματος να συζητήσει με το λαό το κυβερνητικό του πρόγραμμα , στον νομό Λασιθίου προηγήθηκαν οι συνελεύσεις σε Παχιά ʼμμο, Μύρτος Καβούση στο Δήμο Ιεράπετρας και στην Σητεία με αφορμή τα εγκαίνια του γραφείου. Θα ακολουθήσουν οι συνελεύσεις στον Αγ. Νικόλαο και άλλες περιοχές.

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ


Τελευταία Νέα