Παρακολουθήστε την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών-Ευρωπαϊκό Μονοπάτι Ε4

24 Προβολές

Παρασκευή 22 Ιουνίου
ʼφιξη στο λιμάνι της Σούδας στις 06.30 , Μεταφορά στο Καστέλλι Κισσάμου από όπου αρχίζει η προσπάθεια διάσχισης του Ε4 της Κρήτης από το Καστέλλι μέχρι την Κάτω Ζάκρο. Η εκκίνηση έγινε στις 10 το πρωί. Διανύθηκαν 60000 μέτρα από το Καστέλλι μέχρι το Ελαφονήσι. Η διαδρομή ήταν όλη πάνω σε άσφαλτο και πραγματοποιήθηκε σε 9 ώρες. Διανυκτέρευση έγινε στο Ελαφονήσι.

Σάββατο 23 Ιουνίου
Ξεκίνημα από το Ελαφονήσι και ακολουθώντας το παραλιακό μονοπάτι Ε4 οι δρομείς έφτασαν στην παραλία του Κριού. Κατόπιν από ασφάλτινη διαδρομή ΄στην Παλαιόχωρα. Ακολουθώντας το παραλιακό μονοπάτι από την Παλαιόχωρα πέρασαν από την αρχαία Λισσό και τελείωσαν στη γραφική Σούγια. Διανύθηκαν 40,2 χλμ σε 9 ώρες και 38 λεπτά κάτω από ακραίες συνθήκες λόγω υπερβολικά υψηλών θερμοκρασιών και πολύ πετρώδους εδάφους.

Κυριακή 24 Ιουνίου
Πορεία από τη Σούγια στην Αγία Ρουμέλη.Η πιο δύσκολη μέρα. Πολύ υψηλές θερμοκρασίες , δύσκολο πεδίο , πολλά βράχια ,πτώσεις και διαστρέμματα.Ένα χάσιμο του μονοπατιού και 35 χλμ πορεία σε 16 ώρες.Για 6 ώρες πορεία χωρίς φγητό και νερό και άφιξη στις 11 το βράδυ στην Αγία Ρουμέλη αφυδατωμένοι.

Κατηγορία : ΚΡΗΤΗ


Τελευταία Νέα