Καμία διακοπή, ούτε σε σπίτια ούτε σε μαγαζιά

17 Προβολές

Νέα διαμαρτυρία στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ.

Κατά τη διαρκεία της διαμαρτυρίας συναντήθηκαν με τον αρμόδιο διευθυντή κ. Κουρλετάκη από τον οποίο ζήτησαν για άλλη μια φορά να μην προχωρήσει η ΔΕΗ σε καμία διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για την οποία έχει πληρωθεί η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά δεν έχει πληρωθεί το χαράτσι.
Κατά τη συζήτηση ο κ. Κουρλετάκης διαβεβαίωσε πως δεν έχει δοθεί εντολή διακοπής ρεύματος σε οικιακούς καταναλωτές, αλλά οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ώστε να μην πραγματοποιηθεί καμιά διακοπή ρεύματος είτε πρόκειται για νοικοκυριά είτε για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δεν θα επιτρέψουμε καμία διακοπή επισήμαναν.
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ θα παραστούν αύριο Τρίτη 24/1/2012 και ώρα 14:30 μμ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου συνεχίζοντας τις διαμαρτυρίες του για την επιστολή-πρόσκληση του Δημάρχου Ζ. Δοξαστάκη με την οποία ζητά στήριξη και “τεχνική βοήθεια” από το Γερμανό τοποτηρητή της Μέρκελ, Χανς Γιοαχίμ Φούχτελ.

Παράλληλα συνεχίζοντας τις συγκεντρώσεις στις συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου, θα συμμετέχουν, την Τετάρτη 25/1/2012 στις 18:00 το απόγευμα, σε συνέλευση στην περιοχή Μασταμπά-Ατσαλένιου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Αγ. Σοφίας.

Κατηγορία : ΚΡΗΤΗ


Τελευταία Νέα