Και στη ΔΕΗ Ηρακλείου πληρώνουμε χωρίς το χαράτσι

19 Προβολές

Μια νέα διαμαρτυρία (την τέταρτη κατά σειρά) στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι “ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ”. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το διευθυντή Εμπορίας κ. Αποστολάκη στον οποίο δηλώθηκε ότι η μάχη ενάντια στο χαράτσι θα συνεχιστεί αμείωτη μέχρι την τελική του κατάργηση.
Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν για μια ακόμη φορά να μην προχωρήσει τοπικά η ΔΕΗ σε καμία διακοπή ρεύματος στα νοικοκυριά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ζητήθηκε, τα ταμεία της επιχείρησης να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών από κάθε πολίτη που θέλει να πληρώσει μόνο το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς το “χαράτσι”.
Ο διευθυντής της ΔΕΗ διαβεβαίωσε ότι στο εξής όποιος επιθυμεί να πληρώσει μόνο το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά να μην καταβάλλει το χαράτσι θα μπορεί να το πράττει στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι και αφού ο αρμόδιος προϊστάμενος έχει μονογράψει το λογαριασμό του. Οι αρμόδιοι της ΔΕΗ διαβεβαίωσαν τέλος ότι δεν έχει δοθεί εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης για το χαράτσι αλλά μόνο σε περιπτώσεις μακροχρόνιων οφειλών.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη και οριστική ακύρωση του επαχθούς μέτρου.

Κατηγορία : ΚΡΗΤΗ


Τελευταία Νέα