Επιμορφωτική συνάντηση για τα Σχέδια Δράσης Βιώσιμης Ενέργειας στους Δήμους

14 Προβολές

Η Περιφέρεια Κρήτης – Ενεργειακό Κέντρο, σε συνεργασία με το Δήμο Μινώα Πεδιάδας διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση στις 12 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 09.30 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Θραψανό, με θέμα το «Σύμφωνο των Δημάρχων την κατάρτιση Σχεδίου Δράσης Βιώσιμης Ενέργειας (ΣΔΑΕ)».
Η εκδήλωση υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, Covenant CapaCITY: “Ανάπτυξη των ικανοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προώθηση Τοπικών Ενεργειακών και Κλιματικών δράσεων – από το σχεδιασμό ως την δράση και την παρακολούθηση», και απευθύνεται σε στελέχη και στις ενεργειακές ομάδες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
Το Πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει εισηγήσεις εμπειρογνωμόνων, καθώς και παραδείγματα και εμπειρίες άλλων Δήμων για τη διαδικασία υπογραφής του ΣτΔ και εκπόνησης Βιώσιμου Ενεργειακού Σχεδιασμού, με χρήσιμες συμβουλές, έξυπνες ιδέες και εργαλεία. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες Δήμοι θα έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν ειδικό Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ενεργειακό Κέντρο της Περιφέρειας Κρήτης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ενεργειακό Κέντρο της Περιφέρειας Κρήτης στα τηλ: 2810 302469 & 224854 και στο e-mail: energy@crete.gov.gr ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης:
ή την ιστοσελίδα του Έργου: www.covenant-capacity.eu

Κατηγορία : ΚΡΗΤΗ


Τελευταία Νέα