ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο – Γ.Α.Σ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 69-33

16 Προβολές

Η ομάδα του Σητειακου με ελλείψεις (3 απουσίες) ξεκίνησε με φόρα από το πρώτο δεκάλεπτο και από το δεύτερο έπαιξε με παιδιά που έχουν μικρότερη συμμετοχή. Αφού έχει κάνει την διαφορά με τις άλλες ομάδες και παίζει χωρίς άγχος έχει σαν στόχο να προσφέρει ωραίο θέαμα στον κόσμο της Σητείας.

ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο – Γ.Α.Σ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
ΤΕΛΙΚΟ: 69-33
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 35-3, 10-09, 12-11, 12-10
ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ (ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΗΣ) : ΑΙΛΑΜΑΚΗΣ 6, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ 2,ΓΙΑΝΝΟΥΡΗΣ 6, ΦΟΥΝΤΟΡΑΔΑΚΗΣ 7 (1), ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ 12, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ 6, ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ 4, ΜΑΝΙΚΑΣ 2, ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ 16, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 8.
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ) : ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ 2, ΒΕΡΥΚΟΚΙΔΗΣ ΚΑΠΛΑΝΑΣ 17, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ 4, ΝΙΚΟΛΑ, ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ 10, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΜΑΡΙΕΤΑΚΗΣ, ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ

Νέο αέρα έχει δώσει η παρουσία του Κουρουπάκη Μανώλη και Οικονόμου Νατάσας, στο τμήμα μπάσκετ του Σητειακού, που εκτός από την χορηγία των εταιριών τους (Κουρουπάκης- Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα και Πλακάκης-Ζωοτροφές Σητείας), βρίσκονται καθημερινά δίπλα στην ομάδα.
Θα ακολουθούσουν πολλές δραστηριότητες με σκοπό την προσέλκυση νέων αθλητών στον σύλλογο, (ήδη από την αρχή της χρονιάς ο Σητειακός αύξησε τον αριθμό των παιδιών, στα τμήματα υποδομών κατά 15%)και βελτίωσης των οικονομικών του.

Κατηγορία : ΑΘΛΗΤΙΚΑ


Τελευταία Νέα